AndroidMWCNokia

Nokia: “Biggest Thing Ever” – uusia laitteita tulossa huomenna?

Nokia on julkaissut puhelimien myymisen jälkeen kaksi tuotetta. Nokia N1 julkaistiin jo vuonna 2014 Slush -tapahtumassa Suomessa. Nokia N1 oli yhtiön ensimmäinen Android -tabletti. Toinen tuote julkaistiin viime vuonna, jota kutsutaan nimellä Nokia OZO. OZO on kamera, jolla voi kuvata kaikkea joka suunnasta.

Nokia on keskittynyt viime aikoina verkkoliiketoimintaan ja jättänyt Nokia N1:n kaltaiset kokeilut kokonaan pois. Nyt Nokia on julkaissut uniteChannel YouTube -kanavalla videon, jossa yhtiö vihjaa jostain suuresta asiasta. Noin 30 sekunnin mittaisella videolla esiintyy ihmisiä, jotka katselevat ympärillään olevaa luontoa ja arkkitetuuria. Video voisi viitata Nokia OZO:n kaltaiseen virtuaaliseentodellisuuteen, mutta videon kuvausteksti kuitenkin antaa viittauksia siihen, että Nokialta olisi tulossa 21.2.2016 jotain verkkoihin liittyvää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Technology often makes our lives easier, but what if there’s more to the story? Have you ever wondered how mobile networks will change?
Something big is coming your way. Stay tuned on February 21 for the reveal.”

On kuitenkin mahdollista, että Nokialta nähdään MWC-messujen yhteydessä jotain viitteitä uusista Android -laitteista. Kerroimme viime viikolla, että Nokia alkaisi tekemään yhteistyötä puhelimien parissa suomalaisen Bittiumin kanssa.

Nokia tulee kertomaan jotain suurta samana päivänä, kuin Samsung julkaisee uudet Galaxy S7 -puhelimet ja LG julkaisee uuden G5 -huippupuhelimen. Vaikka monet kuitenkin toivoisivat, että Nokia tekisi paluun matkapuhelinmarkkinoille, niin tällä hetkellä Nokian kuitenkin odotetaan keskittyvän esittelemään 5G teknologiaa.

Lähde: Nokia (video), AndroidHeadlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android