HMDNokiaYleinen

Nokia Clarity Earbuds 2 Pro- ja Portable Wireless Speaker 2 -äänituotteet julkaistiin – tällaisia ne ovat

Uudet äänituotteet.

HMD Global on esitellyt uusien Nokia X30 5G-, Nokia G60 5G- ja Nokia C31 -puhelimien sekä Nokia T21 -tabletin rinnalla IFA-messuilla myös kaksi uutta äänituotetta. Suomalaisvalmistaja esitteli uuden sukupolven Nokia Portable Wireless Speaker 2 -matkakaiuttimen sekä Nokia Clarity Earbuds 2 Pro -nappikuulokkeet.

Nokia Clarity Earbuds 2 Pro edustaa langattomien nappikuulokkeiden parhaimmistoa. Kuulokkeet toimitetaan latauskotelossa, joka on valmistettu 10 prosenttisesti kierrätetystä muovista ja ne ovat saatavilla mustana sekä valkoisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden äänenlaadusta vastaa 13 mm elementit, joiden avulla luvataan toteutettavan rikas, tasapainoinen ja upea äänikokemus. Kuulokkeissa on hybridinen melunvaimennus, joka vähentää melua joka tilanteessa.

Clarity Earbuds 2 Pro -kuulokkeissa on itsessään 60 milliampeeritunnin akut, mutta latauskotelosta löytyy suurempi 500 milliampeeritunnin akku. HMD Globalin mukaan akunkesto on 7 tuntia melunvaimennuksen kanssa ja 9 tuntia ilman melunvaimennusta. Latauskotelon kanssa akunkesto on jopa 28 tuntia melunvaimennuksella ja 36 tuntia ilman melunvaimennusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on luvattu olevan tuki Fast Pair -tekniikalle nopeampaa yhteyttä varten ja tuettuna on Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeet tukevat myös samanaikaista yhteyttä kahden Bluetooth-laitteen välillä. Kuulokkeissa on kerrottu olevan IPX4-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Toinen uusista äänituotteista on Nokia Portable Wireless Speaker 2 -matkakaiutin. Kaiutin on suunnattu kompaktiksi ja helposti matkassa pidettäväksi, jonka lisäksi se on suunniteltu kestämään IPX7-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden ansiosta.

HMD Globalin mukaan kaiuttimen runko on tehty 100 prosenttisesti kierrätetystä muovista ja kaiuttimen ritilä on valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Kaiuttimen avainominaisuuksia ovat integroitu mikrofoni puheluita varten sekä tuki yhteydelle useiden kaiuttimien kesken.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimessa on itsessään Bluetooth 5.1 -yhteys sekä kookas 45 mm kaiutinelementti. Akku on kooltaan 1200 milliampeerituntia ja sen kerrotaan takaavan 22 tunnin akunkeston. Kaiutinta voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Nokia Portable Wireless Speaker 2 -kaiuttimen mitoiksi on ilmoitettu 90 x 90 x 74 millimetriä ja painoa on 225 grammaa. Värejä on vain yksi, joka on harmaa.

Molemmat äänituotteet tulevat myyntiin Suomessa myöhemmin. Tarkat saatavuus- ja hintatiedot ilmoitetaan kuitenkin vasta myöhemmin. Euroopassa uusi matkakaiutin tulee myyntiin 59 euron suositushinnalla.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD