HMD globalNokiaYleinen

HMD Global esitteli Circular-palvelun – ajatuksena tarjota uusia tapa käyttää puhelimia ekologisesti

HMD Globalin uusia Nokia-tuotteita.

HMD Global on esitellyt tänään uusien Nokia-puhelimien rinnalla myös täysin uuden Circular-palvelun. Kyseessä on niin sanottu puhelimien leasing-ratkaisu, jonka ajatuksena on tarjota uusi tapa käyttää puhelimia ekologisesti. Toistaiseksi palvelu on käytössä vain kahdessa maassa.

Circular on kuukausitilaukseen perustuva palvelu, joka tarjoaa HMD Globalin mukaan kestävämmän ja vaivattoman tavan käyttää Nokian älypuhelimia ja tabletteja. Circular-ohjelmassa kannustetaan ihmisiä pitämään puhelimensa pidempään käytössä erilaisilla kestävillä kannustimilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Circular vähentää puhelinten käytön kielteistä ympäristövaikutusta antamalla älypuhelimille ja tableteille uuden elämän ensimmäisen käyttäjän jälkeen. Palvelun tavoitteena on vähentää kaatopaikoille joutuvaa elektroniikkajätettä.

Palvelussa Nokian laitteet käyvät läpi kierrätyksen ja kunnostuksen, jonka jälkeen ne päätyvät uudelle omistajalle tilauksen kautta tai ne lähetetään hyväntekeväisyyteen. Lisäksi malli tarjoaa ihmisille täyden vapauden valita ja vaihtaa laitteitaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vahingon sattuessa tai puhelimen kadotessa korvaavan laitteen saa käyttöön ilman erillistä kustannusta.

Circular-palvelu on saatavilla valituille laitteille Nokia.com/phones -sivustolla Isossa-Britanniassa ja Saksassa. HMD Globalin mukaan palvelun laajentaminen muihin maihin on suunnitteilla tulevaisuudessa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global