Nokia

Nokia julkaisee pian jotain, onko nyt aika puettavan teknologian?

Nokia julkaisi aiemmin tällä viikolla tiedotteen, jossa virallistettiin Nokia brändin palaavan puhelin markkinoille ensi vuonna. Nyt Nokia Technologies yksikkö järjestää VIP-tapahtuman Yhdysvalloissa loppukuusta. Kutsusta on vedetty johtopäätöksiä, että Nokia olisi julkaisemassa jälleen jotain uutta, mutta varmuutta ei ole siitä, mitä tilaisuus pitää sisällään.

Nokia on julkaissut tapahtumasta teaser-kuvan, jossa lukee ”Now Here”. Tilaisuus järjestetään kuvan perusteella 28. heinäkuuta. Alla oleva kutsu on höystetty kuvalla, jossa on luultavasti jonkinlaisia linssejä. Nokia ei siis tule tuolloin julkaisemaan uutta puhelinta, mutta voi olla hyvin mahdollista, että kyseesä saattaisi olla jonkinlainen älykello tai jokin muu tuote, joka kuuluisi puettavan teknologian piiriin. Toki Nokia voi kertoa myös Nokia N1 myynnin laajentamisesta Yhdysvaltojen markkinoille, mutta teaser-kuva ei anna tähän valtaukseen jurikaan toivoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

NokiaPowerUser-sivusto on myös väläytellyt, että Nokia voisi julkaista amattikäyttöön tarkoitetun kameran tai jopa jonkilaisen virtuaalitodellisuus laiteen, joka pohjautuisi Linux-käyttöjärjestelmään.

Se mitä Nokian tilaisuus pitää sisällään, niin ei kovin tarkasti vielä tiedetä, mutta voi olla, että tietoja valuu julki ennen julkistusta.

Nokia-event

 

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia