HMDNokiaYleinen

Nokia-puhelimet katosivat Nokian sivuilta – Jatkossa ne löytyvät HMD.com-sivustolta

HMD:n uusittu HMD.com-sivusto.

Suomalainen HMD Global on kertonut jo aikaisemmin valmistelevansa oman HMD-brändin tuomista markkinoille uusien älypuhelimien kautta. Suuret muutokset näkyvät nyt myös vihdoin myös kuluttajille, sillä yhtiön valmistamat Nokia-puhelimet ovat saaneet lähtöpassit Nokia.com-sivustolta. Jatkossa puhelimiin pääsee tutustumaan uudelta HMD.com-sivustolta.

Uusittu sivusto pitää sisällään tutut Nokia-laitteet, eli peruspuhelimet, älypuhelimet, tabletit ja lisälaitteet. Lisäksi tuotteet ovat tilattavissa uuden verkkosivuston kautta. Uuden sivun kanssa HMD tuo esille aikaisempaa vahvimmin omaa brändiään, joka näyttää olevan selvästi modernimpi sekä näyttävämpi kuin aikaisempi Nokia-brändi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi HMD ei ole julkaissut yhtäkään omaa brändiä kantavaa laitetta, mutta niitä odotetaan olevan luvassa piakkoin. Sivulla myös nähdään mallinnuksia HMD-brändätyistä laitteista, mutta mitään kunnollisia kuvia tulevista laitteista ei sivusto paljasta.

HMD-brändin alaisuudessa kerrotaan olevan tulossa tuotteita, joissa keskitytään vahvasti inhimillisyyteen, rehellisyyteen sekä eteenpäin katsovaan tyyliin. Jo aikaisemmin Nokia-puhelimien kanssa HMD panosti ekologisuuteen ja helppoon korjattavuuteen, jota jatketaan myös HMD-laitteiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jatkossa Nokia.com-sivustolta ei löydy Nokia-puhelimia, vaan niihin voi tutustua HMD.com-sivustolla.

Lisätietoja HMD:n omaa brändiä kantavista laitteista kuullaan todennäköisesti tulevina viikkoina, mahdollisesti jo MWC-messuilla helmikuun lopulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutoksen taustalla on HMD Globalin ja Nokian välinen lisensointisopimus, jota on muutettu viime vuonna. Jatkossa HMD Global panostaa useaan brändiin uusien kumppaneiden kanssa. Nähtävästi Nokia-brändiä kantavia peruspuhelimia tullaan näkemään markkinoilla edelleen, mutta jatkossa älypuhelimet saavat HMD-brändin.

Lähde: HMD.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD