HMDNokiaYleinen

Nokia-puhelimista tuttu HMD Global saavutti Platinum EcoVadis 2022 -vastuullisuusluokituksen

Suomalainen HMD Global on tänään kertonut saavuttaneensa Platinum EcoVadis 2022 Sustainability Rating -luokituksen. Vertailussa HMD Global ylsi yritysten parhaan prosentin joukkoon. HMD Global suoriutui kestävien toimintatapojen tarkastelussa paremmin kuin 98 prosenttia auditoiduista viestintälaitteiden valmistajista.

EcoVadis on maailman suurin yritysvastuuarvioinnin toimittaja, joka perustaa luokituksensa näyttöön kolmesta kestävän kehityksen teemasta. Nämä teemaa ovat ympäristö, työvoima ja ihmisoikeudet, etiikka ja kestävät hankinnat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia-puhelimista tutun HMD Globalin mission kerrotaan olevan tuoda maailma yhteen tarjoamalla luotettavia ja pitkäikäisiä tuotteita ja palveluita, jotka tuotetaan maapalloa ajatellen.

HMD Globalin uusi platinaluokitus on merkki yrityksen kehittyneestä, jäsennellystä ja ennakoivasta lähestymistavasta kestävään kehitykseen. Siihen vaaditaan sitoumukset, käytännöt ja konkreettiset toimet kestävän kehityksen suuriin ongelmiin. Lisäksi vaaditaan näitä tukevat yksityiskohtaiset toteutustavat ja tavoitteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nokia-puhelimet ovat olleet vuosikymmeniä tunnettuja kestävyydestään, joka on edelleen HMD Globalille luonteenomaista. Itse asiassa Nokia-laitteet on suunniteltu tarkoituksella kestämään pidempään. Kestävä rakenne ja turvallinen, ajan tasalla oleva ohjelmisto vähentävät riskejä ja pidentävät tuotteiden käyttöikää”, kerrotaan HMD Globalin tiedotteessa.

Viime vuonna HMD Global sai kultaisen EcoVadis-luokituksen.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD