HMDNokiaYleinen

Nokia TA-1047 sai FCC-sertifikaatin – onko tässä tuleva peruspuhelin 4G-yhteyksillä?

HMD Global on kehittämässä TA-1047 -mallikoodista puhelinta ja se käy ilmi FCC:n tietokannasta. Kyseinen puhelin ei ole todennäköisesti älypuhelin, vaan ensimmäinen Nokia-peruspuhelin, jossa on 4G-yhteydet. Puhelimesta ei tällä hetkellä tiedetä paljoakaan, mutta puhelin on leveydeltään 68 mm ja korkeudeltaan 133 mm, joten se on pienempi kuin normaalit älypuhelimet, mutta suurempi kuin aikaisemmat peruspuhelimet. TA-1047 tukee myös Bluetoothia, Wi-Fi-yhteyksiä sekä VoLTE-teknologiaa. FCC:n mukaan puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa.

FCC:n tietojen lisäksi Baidussa on jaettu kuva, jossa on tehty luonnos TA-1047 -puhelimesta. Luonnoksesta on nähtävissä, että puhelin voisi olla varusteltu QWERTY-näppäimistöllä, 3,2 tuuman 480 x 480 pikselin näytöllä sekä Qualcomm Snapdragon 212 -järjestelmäpiirillä. On myös väläytelty, että KaiOS voisi toimia puhelimen käyttöjärjestelmänä. Luonnoskuvassa TA-1047 on tehty hyvin tunnistettavaksi Nokia-puhelimeksi, jollaisia on vuosien varrella saatu nähdä useampiakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkassa tiedossa millainen HMD Globalin tuleva TA-1047 -tulee olemaan todellisuudessa, mutta julkaisu tapahtunee jo alkuvuodesta.

Lähde: NokiaMob.net, FCC, Baidu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD