AndroidHMDNokia

Nokian sivut paljastivat HMD Globalin suunnitelmat – avaamassa oman verkkokaupan

HMD Global julkaisi tällä viikolla Lontoossa uuden Nokia 8 -puhelimen, jonka myynti on alkamassa syyskuun alussa Euroopan markkinoilla. Puhelimen julkaisun yhteydessä hinnaksi kerrottiin 599 euroa, joka on keskimääräinen vähittäismyyntihinta.

Nyt monissa Euroopan maissa jälleenmyyjät ovat aloittaneet ottamaan vastaan ennakkotilauksia Nokia 8 -puhelimesta ja esimerkiksi Saksassa puhelimen hinta on 579 euroa. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että Nokian sivuilta on käynyt ilmi HMD Globalin suunnitelmat avata myös oma verkkokauppa. Esimerkiksi Saksan ja Puolan Nokia 8:n tuotesivuille on ilmestynyt linkki, josta tuotteen voi tilata ennakkoon, mutta ainakaan toistaiseksi linkki ei näytä toimivan. Linkin osoitteeksi paljastui mobileshop.nokia.com, joka tällä hetkellä ohjaa Nokian sivuille, eikä suoraan kauppaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Venäjällä on avattu vastaava HMD Globalin oma verkkokauppa (mobileshop.nokia.ru), jonka valikoimiin kuuluu kaikki uudet puhelimet ja myös Nokia 8:n voi tilata ennakkoon.

Suomessa Nokia 8 esitellään reilun viikon kuluttua, jolloin todennäköisesti paljastetaan puhelimen hinta- ja saatavuustiedot Suomen osalta.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android