NothingYleinen

Nothing Ear ja Nothing Ear (a) -kuulokkeet esitellään 18. huhtikuuta – Nothing myynyt jo 3 miljoonaa laitetta

Nothing vahvisti jo aikaisemmin, että uusia tuotteita olisi tulossa 18. huhtikuuta, mutta nyt on vahvistettu myös uudet tuotteet nimeltä. Kyseessä on kahden uuden kuulokkeen esittely, ja Nothing lanseeraa myös nähtävästi uudet edullisemmat kuulokkeet.

Huhuissa on puhuttu Nothing Ear (3) -kuulokkeista, mutta nyt Nothing kertoo tulevien tuotteiden nimien olevan Nothing Ear sekä Nothing Ear (a). Erikoisesti yritys tulee uudistamaan nimeämisen, sillä kuulokkeiden perästä poistetaan numerot, joita on käytetty version tarkentamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Odotettavasti Nothing Ear -kuulokkeet tulevat edustamaan niin sanottua huipputasoa Nothingin mallistossa. Nothing Ear (a) -kuulokkeet ovat todennäköisesti edullisemmat, kuten esimerkiksi a-lisäkirjainta on käytetty myös edullisemman Nothing Phone (2a) -puhelimen kanssa.

Samalla Nothing on kertonut ylittäneensä 3 miljoonan myydyn tuotteen rajan koko historiansa aikana, eli noin kolmessa vuodessa. Joulukuussa 2022 yhtiö ilmoitti myyneensä miljoona tuotetta, marraskuussa 2023 ylitettiin kahden miljoonan raja, ja kolmen miljoonan raja on ylitetty huhtikuussa 2024. Yrityksen myynti on siis kasvanut samaan aikaan kuin tuotteita on saatu enemmän markkinoille.


Lähde: X 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing