SamsungYleinen

Huhu: Samsungilta tulossa edullisempia taittuvanäyttöisiä puhelimia Galaxy FE -mallistoon

Samsung Galaxy Z Flip 5 ja Galaxy Z Fold 5

Huhut Samsungin taittuvanäyttöisistä puhelimista ovat viime aikoina käyneet kuumina ja uusia huhuja ja vuotoja Galaxy Z Fold 6- sekä Z Flip 6 -puhelimista nähdään lähes päivittäin.  

Nyt kiinalaissivusto Mydrivers on julkaissut kuvia, joissa mainitaan Galaxy Z Fold FE- sekä Galaxy Z Flip FE -mallinimet. Kuvista käy ilmi tietoja myös esimerkiksi mitoista, järjestelmäpiireistä ja RAM-muistin sekä tallennustilan määristä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan mukaan simpukkamallisen Galaxy Z Flip FE -puhelimen mitat olisivat kokoontaitettuna 165,2 x 71,9 x 6,9 mm, kun kirjamaisen Galaxy Z Fold FE:n mitoiksi ilmoitetaan tiedoissa 155,1 x 67,1 x 14,2 mm.  

Galaxy Z Flip FE -puhelimesta löytyisi Qualcommin Snapdragon 7s Gen 2 järjestelmäpiiri, jonka kaverina olisi 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa sekä 8 gigatavua RAM-muistia.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold FE olisi varustettu joko Qualcommin Snapdragonilla tai Samsungin omalla Exynos-piirillä. Jaottelu olisi oletettavasti maantieteellistä niin kuin Galaxy S -sarjan puhelimissa on totuttu jo pitkään näkemään. Kuvissa esiintyvän Exynos-piirin versio ei tässä vaiheessa ole selvä, mutta kyseessä voisi olla toistaiseksi julkaisematon Exynos 2300 -piiri. 

Galaxy Z Fold FE olisi varustettu samoilla 256 ja 512 gigatavun tallennustilavaihtoehdoilla, mutta RAM-muistia olisi 12 tai 16 gigatavua. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi huhuihin Galaxy Z Fold FE- sekä Galazy Z Flip FE -malleista kannattaa suhtautua varauksella, sillä aiemmin huhuja kyseisistä malleista ei olla nähty. FE-malliston avulla taittuvanäyttöisiä puhelimia voitaisiin kuitenkin tuoda jälleen edullisempiin hintapisteisiin yhä isomman kuluttajaluokan saataville. 

Lähde: Mydrivers (kiinaksi) 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung