NothingYleinen

Nothing julkisti CMF Neckband Pro- ja CMF Buds -kuulokkeet – Alabrändin tuote ensimmäistä kertaa myyntiin myös Suomessa

Nothing julkisti viime vuonna uuden, edullisien tuotteiden CMF by Nothing -alabrändin, jolta nähtiin kuulokkeet, laturi ja kello. Tänään mallisto on laajentunut kahdella uudella äänituotteella, jotka ovat Neckband Pro sekä Buds. Aikaisemmin CMF ei ole ollut tarjolla Suomessa, mutta nyt asiaan tulee muutos.

CMF Neckband Pro -kuulokkeet ovat nimensäkin mukaisesti niskan taakse tukeutuvat kuulokkeet. Kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja kuulokkeet yhdistyvät toisiinsa magneeteilla, kun niitä ei käytetä. Neckband Pro -kuulokkeet ovat IP55-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Tarjolla on kolme väriä, jotka ovat musta, oranssi ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisuutena kuulokkeissa on uusi 3-in-1 älykäsohjaus, joka on pyöritettävä painike kuulokkeiden rungossa. Sen avulla voi hallita äänenvoimakkuutta, melunvaimennusta sekä musiikkia.

Neckband Pro on varusteltu 13,6 mm kaiutinelementeillä. Tuettuna on Bass Technology 2.0 -tekniikka, joka vahvistaa bassoa. Kuulokkeissa on myös viisi edistynyttä mikrofonia, joiden avulla voitu toteuttaa aktiivinen melunvaimennus. Neckband Pro pystyy suodattamaan jopa 50 desibeliä taustamelua. Tuettuna on läpikuuluvuustila.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 220 milliampeerituntia, jonka avulla CMF lupaa tarjolla olevan 37 tunnin akunkesto ilman melunvaimennusta. Lisäksi tuettuna on pikalataus, joka tarjoaa 10 minuutissa 18 tunnin akun. Kuulokkeet yhdistyvät Nothing X -sovellukseen, jonka kautta voi hallita ja päivittää laitetta.

CMF Neckband Pro -kuulokkeet tulevat myyntiin valituissa maissa maalis-huhtikuun aikana 35 euron hintaan. Suomessa kuulokkeet eivät ole laajasti saatavilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

CMF Buds -kuulokkeet ovat edullisempi versio aikaisemmin julkaistuista Buds Pro -kuulokkeista. Tarjolla on uudistettu latauskotelon muotoilu, jossa on ajaton muotoilu. Väriversioita on kolme kappaletta, jotka ovat musta, valkoinen ja oranssi. Mukana on IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

12,4 mm kaiutinelementit pitävät huolen äänestä, ja Ultra Bass 2.0 -tekniikka vahvistaa entisestään bassontoistoa. Ääni on myös optimoitu yhdessä Diracin kanssa. Kuulokkeet voidaan yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti Dual Connection -ratkaisun ansiosta.

Tuettuna on melunvaimennus aina 42 desibeliin asti, joka estää ei-toivottua melua. Lisäksi tulpallinen toteutus eristää melua myös passiivisesti. CMF Buds -kuulokkeissa on myös läpikuuluvuustila, joka korostaa taustaääniä. Neljän mikrofonin avulla kuulokkeiden luvataan takaavan myös hyvän kohinanvaimennuksen puheluissa.

CMF Buds tarjoaa 8 tunnin akunkeston ilman melunvaimennusta ja 6,5 tunnin akun 10 minuutin pikalatauksella. Kuulokkeissa on itsessään 45 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 460 milliampeeritunnin akku.

Myynti alkaa ensimmäisissä maissa jo 6. maaliskuuta 39 euron suositushinnalla. CMF Buds -kuulokkeet ovat ensimmäinen Nothingin alabrändin tuote, joka tulee myyntiin myös Suomessa. Kuulokkeiden myynnin kerrotaan alkavan 5. huhtikuuta DNA:n, Verkkokauppa.comin ja Proshopin toimesta.

Lähde: CMF by Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing