NothingYleinen

Nothing lanseerasi edullisiin tuotteisiin keskittyvän CMF by Nothing -alabrändin – Älykello ja kuulokkeet tulossa

CMF by Nothing

Nothing on julkistanut tällä hetkellä vain kuulokkeita sekä puhelimia, mutta nyt yhtiö on ilmoittanut mielenkiintoisesta suunnitelmasta. Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei on kertonut liiketoimintaportfolion laajentamisesta.

Pei on kertonut CMF by Nothing -tuotevalikoimasta, joka on suunniteltu tuomaan Nothingin suunnittelun laajemmalle kuluttajaryhmälle. Nothingin tavoitteena on ollut tehdä tekniikasta jälleen hauskaa, ja yhtiö onkin tuonut muotoilun osalta mielenkiintoisia näkökulmia tuotteisiinsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing uskoo voivansa tehdä paremmasta suunnittelusta demokraattisempaa ja vaikuttavan sen kanssa useampaan ihmiseen. CMF by Nothingin tavoitteena on auttaa kuromaan umpeen arvosegmentin kuilun laadukkaammilla tuotteilla, joissa on puhdas sekä ajaton muotoilu.

Jatkossa Nothing ja CMF by Nothing tulevat olemaan kaksi eri brändiä, mutta ne jakavat joitakin yhtäläisyyksiä.

Jatkossa kaksi brändiä ovat Nothing ja CMF by Nothing.

Nothing on hyvin muotoilujohtoinen organisaatio, joten saman tason muotoilu tullaan näkemään molemmilta brändeiltä. Nothing lupaa panostavansa molemmissa brändeissä käyttäjäkokokemukseen, ja tavoitteena kerrotaankin olevan tyylikkyyden rinnalla myös hyvä toimivuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jatkossa Nothing-brändin tuotteet ovat huipputason laitteita parhaimmalla suorituskyvyllä ja uusimmilla tekniikoilla. CMF by Nothing -brändin alaisuudessa tuotteet ovat edullisempia, joilla pääsee käsiksi Nothingin ekosysteemiin. CMF by Nothingia vetää myös täysin erillinen tiimi Nothingin sisällä.

CMF by Nothing -brändin alaisuudessa tullaan julkaisemaan ensin älykello ja kuulokkeet myöhemmin tänä vuonna. Nothing on luvannut kertoa tarkempia tietoja lähikuukausina.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing