AppleYleinen

Nähdäänkö Applen uusien iPhone 15 -puhelimien julkaisu 13. syyskuuta? Operaattorit pyytävät työntekijöitään pysymään töissä ”suuren älypuhelinjulkistuksen vuoksi”

Apple iPhone 14 Pro

Applen uusien iPhone-puhelimien julkaisu lähenee kovaa vauhtia, sillä pian iPhone 14 -mallien julkaisusta on jo vuosi aikaa. Viime viikkoina tulevista puhelimista on kuultu kasvavissa määrin huhuja, mutta toistaiseksi tarkka julkaisupäivä ei ole tiedossa. Nyt tuore raportti saattaa paljastaa odotetun päivämäärän.

9to5mac-sivusto kertoo raportissaan, että iPhone 15 -puhelimet voitaisiin nähdä syyskuun kolmannella viikolla. Lähteiden mukaan operaattorit ovat pyytäneet työntekijöitään olemaan pitämättä vapaapäivää 13. syyskuuta ”suuren älypuhelinjulkistuksen vuoksi”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka suoraa viittausta iPhone-puhelimien julkaisuun ei ole kyseisenä päivänä, niin Apple tunnetaan julkaisuistaan syyskuun aikana. Usein iPhone-puhelimien julkaisu on ollut tiistaisin, mutta viime vuonna se nähtiin 7. syyskuuta, eli keskiviikkona. 13. syyskuuta olisi tänä vuonna myös keskiviikko.

Jos Apple järjestää puhelinjulkistuksen 13. syyskuuta, niin odotettavasti ennakkomyynti alkaisi perjantaina 15. syyskuuta. Vastaavasti toimitukset alkaisivat viikkoa myöhemmin, eli 22. syyskuuta. Toki myös poikkeuksia voi olla, kuten viime vuonna iPhone 14 Plus tuotiin saataville myöhemmin. Tänä vuonna Applella on odotettu olevan valmistusongelmia iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen odotetaan tekevän iPhone 15 -puhelimissa muutamia merkittäviä uudistuksia. Iphone 15 -perusmallit ovat saamassa Dynamic Island -ominaisuuden ja iPhone 15 Pro -puhelimissa olisi titaanirunko, uusi toiminto-painike sekä A17-piiri. Kaikkiin puhelimiin odotetaan myös USB-C-liitintä.

Uusimpiin huhuihin iPhone 15 -puhelimista voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple