NothingYleinen

Nothing Phone (2a):n prototyyppi esillä vuotokuvissa – Tällaisia teknisiä ominaisuuksia siihen odotetaan

Tässä on väitetysti Nothing Phone (2a):n prototyyppi.

Nothing valmistelee nähtävästi uutta edullisempaa keskihintaluokkaan sijoittuvaa älypuhelinta nykyisen Nothing Phone (2):n rinnalle. Nothing Phone (2a) -puhelimesta on kuultu huhuja myös aikaisemmin, mutta nyt nettiin on väitetysti vuodettu tarkat tekniset tiedot sekä ensimmäiset kuvat prototyyppilaitteesta.

Muun muassa vuotaja Yogesh Brar kertoo X-tilillään, että Nothing Phone (2a) -puhelimessa olisi OLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista vastaisi MediaTekin kehittämä Dimensity 7200 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla olisi 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa pitäisi olla kaksoiskamera, jotka ovat 50 megapikselin tasoisia. Käyttöjärjestelmäksi vuodossa mainitaan Android 14, jonka päällä hyrrää Nothing OS 2.5- käyttöliittymä. Nothing Phone (2a) -puhelimen pitäisi saada myös muista puhelimista tuttu Glyph-valaistus.

Suurin uudistus olisi kuitenkin radikaalisti uusi takaosan muotoilu, jonka myötä myös Glyph olisi erilaisempi. Vuotokuvia on myös paljastettu laitteen prototyypistä, mutta ne kannattaa ottaa vielä varauksella vastaan. Kuvat kuitenkin olisivat yhdenmukaisia vuotojen kanssa, mutta muotoilu ei suuresti paljastu prototyyppikuoren takia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Nettiin on vuodettu myös animaatio, jossa nähdään väitetysti Nothing Phone (2a) -puhelimen takaosan toteutus piirroskuvana. Kamera-alue olisi pyöreä, jossa on kaksi kameraa ja LED-salamavalo. Takaosassa olisi myös mahdollinen Glyph-valaistus, joka koostuu kolmesta LED-nauhasta.

Nothing on itse vahvistanut pitävänsä julkaisutilaisuuden MWC 2024 -messuilla Barcelonassa 27. helmikuuta. Nothing Phone (2a) -puhelin voitaisiin nähdä kyseisenä päivänä.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing