NothingYleinen

Nothing Phone (3) -puhelinta ei nähdä tänä vuonna – syynä AI

Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei.

Nothingilta on odotettu uutta kärkipuhelinta kesän aikana, sillä viime vuoden heinäkuussa nähtiin nykyinen Nothing Phone (2). Luonnollisesti kolmannen sukupolven laite olisi ollut vuorossa, mutta nyt yhtiön toimitusjohtaja on antanut yllättävän kommentin.

Carl Pei on kertonut sosiaalisessa mediassa, että Nothing Phone (3) tullaan esittelemään vasta vuonna 2025. Kyseessä on selvä muutos yhtiön strategiaan, kun aikaisemmin huipputason laitteita on nähty vuoden välein. Nyt julkaisusykliä on pidennetty selvästi, nähtävästi vähintään puolella vuodella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisun viivästymiselle kerrotaan yksi syy ja se on tekoäly. Monet puhelinvalmistajat ratsastavat tällä hetkellä AI-aiheen ympärillä ja tuovat puhelimiinsa erilaisia ominaisuuksia jatkuvasti. Nothingin kerrotaan nyt haluavan määrittelevän käyttöliittymänsä uudelleen mahdollistaakseen erittäin henkilökohtaisen ja dynaamisen käyttäjäkokemuksen, kun tekoäly integroidaan järjestelmätasolla puhelimiin.

Nothingin toimitusjohtajan Carl Pein videon aiheesta voi katsoa alapuolella olevalta videolta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Odotettavasti Nothing Phone (2) -puhelin ei ole ollut yritykselle mikään suuri menestys, mutta taasen uusin Nothing Phone (2a) onkin raportoidusti myynyt todella hyvin. Tämän vuoden aikana Nothingin odotetaan kuitenkin esittelevän uuden yhteisöversion Phone (2a) -puhelimesta, jonka lisäksi odotuksissa on edullinen CMF-brändin puhelin.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing