NothingYleinen

Nothing suunnittelee tulevan puhelimensa yhteisön kanssa

Nothing julkisti vasta hiljattain uuden Nothing Phone (2a) -puhelimen, mutta jo nyt yhtiö kertoo tulevasta versiosta, joka halutaan suunnitella yhteisön kanssa. Yhteisö osallistuu uutuusversion laitteiston suunnitteluun, taustakuvan suunnitteluun, myyntipakkauksen toteutukseen sekä markkinointiin.

Community Edition -projektin kerrotaan olevan ensimmäinen laatuaan, jossa yhteisö pääsee osallistumaan laitteen kehitykseen. Yhtiön mukaan jokainen markkinoille tuotu tuote tähän mennessä on suunniteltu ottaen huomioon yhteisö. Community Edition -projekti antaa mahdollisuuden yhteiskehittää hyödyntäen lahjakkaimpien fanien kykyjä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuuden kuukauden ja neljän vaiheen aikana Nothing kerää suunnitelmia Phone (2a):n yhteisöversion suunnitteluun. Neljä vaihetta ovat laitteisto, taustakuva, pakkaus ja markkinointimateriaalit, ja jokaisen vaiheen voittajalla on mahdollisuus tehdä suoraan yhteistyötä Nothing-tiimin kanssa tuodakseen ideansa eloon.

Laitteistosuunnitteluun ideoita lähetetään maaliskuussa, taustakuvien suunnittelu käynnistyy toukokuussa, pakkaussuunnittelu käynnistyy kesäkuussa ja markkinointikampanjan suunnittelu heinäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin yhteisö voi osallistua mihin tahansa kategoriaan. Kun ilmoittautumiset avautuvat, käyttäjät voivat ladata kuvia, videoita ja muita tukimateriaaleja, jotka parhaiten esittelevät idean. Kun jokainen vaihe alkaa, Nothing jakaa lyhyen kuvauksen, joka sisältää säännöt, ohjeet ja hyödylliset vinkit onnistuneen ilmoittautumisen tekemiseksi.

Kun ilmoittautumisaika päättyy, äänestys alkaa. Yhteisöllä on mahdollisuus tukea suosikkiaan. Neljä voittajaa vierailee Lontoossa Nothing-tiimin isännöimänä, kun Phone (2a) Community Edition julkaistaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Uskomme tulevaisuuteen, jossa yrityksen ja yhteisön väliset rajat häviävät ja toivottavasti muuttuvat samaksi asiaksi. Ehkä tulevaisuudessa yhteisö voi myös osallistua koodin kehittämiseen Nothing OS:lle tai ehkä he voivat luoda muita tuotteita kanssamme. Meidän on uskottava ihmisiin ja tiedon demokratisointiin. Uskon tämän olevan loistava tilaisuus laajentaa yhteisöämme. Tämä on suunnittelu- ja markkinointiyhteiskehitysprojekti, joka mielestäni houkuttelee paljon uusia luovia mieliä. Olen innoissani näkemään, mitä rakennamme yhdessä,” totesi Carl Pei, Nothingin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing