NothingYleinen

Nothing suunnitteli Power (1) -varavirtalähdettä, mutta kuoppasi sen epäonnistumisen jälkeen – Nyt laitetta esiteltiin videolla

Nothing Power (1)

Nothing on OnePlussalta lähteneen Carl Pein uusin yritys, joka on julkaissut muun muassa äänituotteita sekä puhelimia muutaman vuoden ajan. Nothing Ear (1) -kuulokkeet olivat yhtiön ensimmäinen tuote, mutta yhtiön suunnitteli myös Power (1) -varavirtalähdettä. Laitetta ei koskaan julkaistu, mutta nyt Pei on päättänyt esitellä prototyyppiä videolla.

Power (1) -laite oli tarkoitus julkaista vuonna 2021, mutta monien haasteiden takia tuotteen kehityksestä luovuttiin. Varavirtalähteen ajatuksena oli tarjota 65 watin pikalataus niin puhelimille kuin kannettaville tietokoneille. Lisäksi varavirtalähteessä oli tuki langattomalle lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Power (1)

Laitteessa oli Nothingille tuttu läpinäkyvä muotoilu, joten laturista näki läpi tiettyjä komponentteja. Prototyypissä nähdään kaksi USB-C-liitintä, USB-A-liitin sekä laturin lataamista varten oma liittimensä. Lisäksi laturissa oli pieni näyttö, joka osoitti akun tilan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Power (1)

Kyseessä kerrotaan olleen Nothingin ensimmäinen epäonnistunut tuote. Syitä kehityksen lopettamiselle oli monia, joista yksi oli laitteen ylikuumeneminen ladattaessa samaan aikaan useita laitteita. Lisäksi laite ei läpäissyt Nothingin kestävyysvaatimuksia.

Nothingin videon Power (1) -varavirtalähteestä voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing