NothingYleinen

Nothingin CMF-brändin puhelimesta paljastui tietoja – Voi yllättää monella tavalla

CMF by Nothing

Nothingin on huhuttu esittelevän CMF-brändin alaisuudessa älypuhelinta jossain kohti kuluvaa vuotta. Toistaiseksi CMF-brändin alla Nothing on esitellyt kuulokkeita, älykellon ja 65 watin laturin. Brändi tunnetaan varsinaisia Nothingin tuotteita edullisimmista hinnoista, vaatimattomammista ominaisuuksista ja pelkistetymmistä ulkoasuista. 

Toistaiseksi CMF-brändin alle esiteltävästä puhelimesta ei ole ollut tiedossa juurikaan mitään, mutta nyt puhelimesta on paljastunut teknisiä yksityiskohtia sekä hintatietoja. Tiedot puhelimesta on vuotanut 91Mobiles-sivusto.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan CMF Phone (1) olisi varustettu 6,5-tuumaisella näytöllä ja muovirakenteella. Järjestelmäpiirinä puhelimesa toimisi jokin MediaTekin järjestelmäpiiri, jossa olisi tuki 5G-yhteydelle. Akun koko voisi sivuston mukaan olla 5000 milliampeerituntia ja akku tukisi 33 watin lataustehoa. 

Ohjelmiston osalta puhelimessa ei olisi ihan tavanomainen NothingOS, vaan Nothing saattaa suunnitella puhelimelle kevyemmän version ohjelmistosta. Ohjelmistopäivitysten osalta puhelin kuitenkin saisi samaisen päivityslupauksen, kuin varsinaiset Nothing Phone -puhelimet. Odotettavasti nähtäisiin siis kolme suurta Android-päivitystä ja neljä vuotta tietoturvakorjauksia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reddit-käyttäjä u/Invalid-01 on jakanut CMF:n tulevasta puhelimesta mielenkiintoisen konseptikuvan jo pari kuukautta sitten. Toistaiseksi puhelimesta ei olla nähty mitään renderöintivuotoja, joten kuva on pelkkää spekulaatiota. 

Toistaiseksi puhelimen julkaisuaikataulusta ei ole tietoa. Nothing ei ole itse myöskään julkaissut mitään CMF Phone -puhelimeen liittyvää.

Lähde: 91Mobiles 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing