MotorolaYleinen

Jälleenmyyjä paljasti: Tämän verran taittuvanäyttöinen Motorola Razr 50 Ultra voisi maksaa

Motorolalta tullaan näkemään kesän aikana uusi taittuvanäyttöinen Motorola Razr 50 -sarja, jonka parhaasta, Motorolan Razr 50 Ultrasta on viime aikoina uutisoitu useampaan kertaan. Toistaiseksi virallista julkaisuaikataulua Razr 50 -sarjalle ei ole tiedossa. 

Nyt eurooppalainen verkkokauppa on paljastanut tietoja Motorola Razr 50 Ultran hinnoista, väreistä, RAM-muistin määrästä ja muistivaihtoehdosta omilla sivustoillaan.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston listauksen mukaan Razr 50 Ultra nähtäisiin 12 gigatavun RAM-muistilla ja 512 gigatavun tallennustilalla varustettuna. Puhelin saisi kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat sininen, vihreä ja “Peach Fuzz”, joka olisi Razr 40 Ultrassa nähdyn vaalean beigen nimi. 

Listauksen mukaan hintaa 12/512 gigatavun mallilla olisi 1200 euroa. Hinta olisi siis suhteessa edullisempi kuin Razr 40 Ultran kohdalla, sillä viime vuonna 8/256 gigatavun malli kustansi 1199 euroa. Toistaiseksi ei ole täysin varmaa julkaistaanko Razr 50 Ultra vain yhdellä muistikokoonpanolla. 

Vuodettu kuva Razr 50 Ultrasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Razr 50 Ultran teknisistä tiedoista ei juurikaan ole vuotoja nähty, mutta aiemmin tällä viikolla puhelimesta nähtiin kuvavuoto, jonka mukaan ulkoasuun ei ole tulossa muutoksia tänä vuonna. Teknisten tietojen osalta puhelimesta voisi löytyä jokin uusimmista Qualcommin Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiireistä, joskaan uusimman käyttö ei ole varmaa, sillä viime vuonna esitelty Razr 40 Ultra on varustettu vuoden 2022 esitellyllä Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -piirillä. 

Lähde: Dealntech 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola