NothingYleinen

Nyt on pähee! Nothingin uusi USB-kaapeli on yllättävä – Tältä se näyttää

Nothing Phone (1)

Nothing tulee julkistamaan uuden Nothing Phone (2) -älypuhelimen 11. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Kyseessä on yhtiön toisen sukupolven puhelin ja odotuksissa on aikaisempaa premium-tasoisempi laite. Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei on tänään antanut myös ensivilauksen yhtiön tulevaan USB-kaapeliin.

Läpinäkyvyys on ollut alusta lähtien Nothingin tuotteiden suunnittelun ytimessä, sillä yhtiön kuulokkeissa on ollut läpinäkyvä rakenne ja myös ensimmäisessä puhelimessa oli läpinäkyvä takakuori. Lisäksi Nothing on tekemässä tulevasta USB-kaapelistaan osittain läpinäkyvän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Carl Pei on julkaissut Twitterissä kuvan uudesta USB-C-kaapelista, jossa on nyt myös läpinäkyvyyttä. Kaapelin molemmissa päissä on USB-C-liitin, jonka juuresta on tehty läpinäkyvä. Lisäksi läpinäkyvässä kohdassa on Nothingin tuttu logo. Itse kaapeli vaikuttaa melko perinteiseltä valkoiselta. Nothing pyrkii selvästi tuomaan tyylikkään läpinäkyvän muotoilun osaksi kaikkia tuotteitaan lisätarvikkeista lähtien, joka tekee kokonaisuudesta yhtenäisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin uusi USB-kaapeli

Nothing Phone (1) -puhelimen mukana ei toimitettu viime vuonna laturia, joten laturia ei kannata odottaa myöskään löytyvän Nothing Phone (2):n myyntipakkauksesta. Odotettavasti mukana on kuitenkin kuvassa nähtävä latauskaapeli. Nothing myy tällä hetkellä 45 watin tehoista pikalaturia 38 euron hinnalla, jossa on läpinäkyvä muovikerros tuomassa mukanaan tuttua tyyliä.

Tulevassa Nothing Phone (2) -puhelimessa on vahvistettu olevan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 6,7 uuman näyttöpaneeli sekä 4700 milliampeeritunnin akku. Puhelimelle on lisäksi luvattu 3 vuoden ajan Android-päivityksiä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Tarkempia tietoja yhtiö vahvistanee varmasti vielä ennen julkaisua.

Lähde: Twitter (Carl Pei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing