NubiaTeknologiaYleinenZTE

Nubia julkistanee uuden huippupuhelimen ensi viikolla

808671aagw1ezhwlp15mpj20u01hc77n

Alkuvuosi aloitetaan mobiilimaailmassa mielenkiintoisilla tapahtumilla, sillä heti tammikuun alussa avautuvat CES2016 -messujen ovet, jossa muutamien valmistajien odotetaan julkaisevan uusia puhelimia. Yksi näistä valmistajista on Nubia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia on ZTE:n valmistama puhelinmallisto, jota myydään ilman ZTE-brändiä. Nubia on julkaissut Weibo-tilillänsä kuvan, jossa vihjataan uuden puhelimen julkaisun tapahtuvan 5.1.2016. Uuden huippupuhelimen kerrotaan kantavan nimea Nubia Z11.

Gizmochina -verkkosivusto vihjaa myös, että kyse saattaa kuitenkin vain olla Nubia -puhelimien maailmanlaajuisesta julkistuksesta. Yhtiö on nimittäin hiljattain ostanut kovalla summalla itselleen Nubia.com -verkkotunnuksen.

Jos yritys suunnittelee paljastavansa uuden Nubia Z11 puhelimen 5.1.2016, niin laite tulisi olemaan huhujen mukaan ensimmäinen, joka käyttää uusinta Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä. Aiemmat huhut ovat kertoneet, että puhelimesta tulisi löytymään 5,2-tuuman 2K tasoinen kosketusnäyttö, 21 megapikselin kamera ja 4 gigatavua RAM-muistia

On kuitenkin mahdollista, että Nubia tulee julkaisemaan sekä uuden puhelimensa, että käynnistää myös uudet kansainväliset verkkosivustonsa.

Lähteet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibo, Nubia

Gizmochina, Nubia Will Launch A New Flagship or Its International Website On Jan 5

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia