NubiaYleinen

Nubia julkistanee uuden puhelimensa MWC-messuilla – saamassa 144 hertsin näytön ja 80 watin latauksen

Nubia on tunnettu erityisesti huippuluokan pelipuhelimistaan, ja brändi on kertonut osallistuvansa nyt myöskin MWC 2020 -messuille helmikuun lopulla. Tulevan puhelimen odotetaan kantavan nimeä Nubia Red Magic 5G ja puhelimen tärkeimmät yksityiskohdat ovat 144 hertsin näyttö sekä 80 watin pikalataus.

Nubia on jakanut sosiaalisen median kanavissaan kuvia, jotka vahvistavat joitakin puhelimen teknisiä ominaisuuksia. Nubia Red Magic 5G tulee saamaan muun muassa 144 hertsin näyttöpaneelin, jonka tarkkuuden odotetaan olevan QHD+ -tasolla. Lisäksi tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa luonnollisesti myös 5G-yhteydet. Lisäksi Nubia tulee hyödyntämään laitteessa tehokasta LPDDR5 RAM-muistia, jonka odotetaan olevan standardi tänä vuonna julkaistavissa huippupuhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen yksi kohokohta löytyy myös akun lataamisesta, sillä laitteeseen odotetaan 80 watin langallista pikalatausta. Nubia on vahvistanut myös hyödyntävän Red Magic 5G -puhelimessa sisäänrakennettua tuuletinta, joka pitää puhelimen viileänä myöskin latauksen aikana.

Uuden Nubia-pelipuhelimen julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan MWC 2020 -messujen aikana, mutta asiat saattavat vielä muuttua. Useat yritykset ovat päättäneet minimoida läsnäolonsa messuilla koronaviruksen takia.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia