LGYleinen

Kuvavuodoissa LG V60 ThinQ – vahvistus neloiskameralle ja 5000 mAh akulle

Mobiililaitevuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut yksityisellä Twitter-tilillänsä uusia kuvia LG:n tulevasta huippuluokan älypuhelimesta. Uusissa kuvissa nähdään sama puhelin, joka on nähty jo aikaisemmin 3D-mallinnukseen pohjautuneissa mallinnuksissa. Tuolloin puhelinta kutsuttiin vielä nimellä LG G9 ThinQ, mutta tuorein vuoto vahvistaa laitteen olevan LG V60 ThinQ.

Kuvat ovat peräisin LG V60 ThinQ -puhelimen markkinointivideosta, joten kuvat paljastavat puhelimesta varsin paljon yksityiskohtia. Laite on nähtävillä takaosasta katsottuna ja läpinäkyvä rakenne paljastaa tärkeitä yksityiskohtia. Vaikka kuvissa takaosa on läpinäkyvä, niin itse puhelin ei valitettavasti tule olemaan läpinäkyvä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat LG V60 ThinQ -puhelimen saavan neljä mikrofonia, neljä kameraa takaosaan sekä suuren 5000 milliampeeritunnin akun. Kuvista voidaan päätellä myös näytössä olevan pisaramainen loviratkaisu, sillä etukamera on nähtävissä puhelimen yläreunassa. Toinen kuvista vahvistaa LG:n säilyttävän V60 ThinQ -puhelimessa myöskin 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, joka löytyy USB-C-tyypin latausliittimen vierestä. Tulevaan puhelimeen odotetaan luonnollisesti myös 5G-yhteyksiä sekä LG:n perinteikästä kaksoisnäytön mahdollistavaa lisäosaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin LG aikoisi julkaista uuden V60 ThinQ -puhelimensa, mutta looginen ajankohta olisi ollut helmikuun lopulla järjestettävät MWC 2020 -messut. LG on kuitenkin ilmoittanut luopuvansa aikeistaan MWC-messujen suhteen koronaviruksen takia. On siis edelleen epäselvää, milloin LG:n uusi huippupuhelin julkaistaan.

Lähde: Twitter (Evan Blass / yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG