Yleinen

Nyt on erikoinen älypuhelin! – CES-messuilla nähtiin pyöreänäyttöinen Cyrcle Phone

CES 2020 -messuilla on nähty lukuisia uusia tuotteita, mutta yksi erikoisimmista älypuhelinlanseerauksista oli Cyrcle Phone. Kyseessä on täysin uniikki pyöreänäyttöinen älypuhelin, jota on kehitetty jo viiden vuoden ajan, mutta virallisen julkaisun kerrotaan olevan vasta lähenemässä, vaikka alkuperäinen projekti alkoi jo vuonna 2015.

Cyrcle Phone on varusteltuna pyöreällä näytöllä, jotta se olisi sopivampi käytettäväksi muun muassa pienemmillä käsillä. Lisäksi puhelin on varusteltuna kahdella 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä, jotta puhelimen käyttäjä voi jakaa musiikin myös kaverin kuulokkeisiin. Puhelimessa on myöskin Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä, kaksi SIM-korttipaikkaa, 4G-yhteydet sekä 13 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messuilla nähtiin vain laitteen varhainen prototyyppiversio, joka näyttää varsin keskeneräiseltä. Puhelimessa olevaa käyttöjärjestelmää ei ole toistaiseksi vielä suuremmin optimoitu pyöreälle näytölle. Valmistajan mukaan muun muassa sovelluksia tullaan tulevaisuudessa optimoimaan paremmin toimiviksi pyöreällä näytöllä.

Valitettavasti Cyrcle Phone -puhelimen tarkkaa julkaisuaikaa tai hinnoittelua ei ole vielä paljastettu. Kehittäjien mukaan puhelin nähdään virallisesti noin vuoden kuluttua.

Lähde: BBC.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. googlatkaapa siemens xelibri 6 😀

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen