SamsungYleinen

Vuotokuvassa Samsungin tuleva taittuvanäyttöinen ”Galaxy Bloom”

Vuotokuvassa ”Galaxy Bloom”

Samsung järjesti kumppaneilleen tilaisuuden suljettujen ovien takana CES 2020 -messujen aikana, jossa Samsungin johtajat ovat esitelleet yhtiön tulevia älypuhelimia. Tilaisuudesta on vuodettu myös kuva, jossa on esillä Samsungin tulevan sukupolven taittuvanäyttöinen älypuhelin, jonka nimeksi on kerrottu ”Galaxy Bloom”.

Puhelimessa kerrotaan olevan alkuperäisen Galaxy Foldin näytön muovipinnan sijasta erittäin ohut ”UTG-lasi”, eli Ultra Thin Glass. Tulevan Galaxy Bloom -puhelimen kerrotaan olevan myös tulossa 4G-versiona 5G-version ohella. Samsung on suunnannut Galaxy Bloomin nuorille naisille. Vuotanut kuva paljastaa Galaxy Bloom -puhelimen erittäin epäselvänä, mutta kuvan aitoutta tuskin tarvitsee epäillä. Kuvissa puhelin näyttää varsin samalta kuin aikaisemmissa kuvissa vuoden 2019 lopulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huomion arvoista Galaxy Bloom -puhelimen nimeämisessä on se, että Bloom on kerrottu olevan aikaisemmin Samsungin sisäinen koodinimi. On myös siis mahdollista, että kumppaneille puhelimia on esitelty koodinimien suojassa, eikä virallinen mallinimi olisi Galaxy Bloom. Samsung tulee varmistamaan virallisen mallinimeämisen todennäköisesti viimeistään 11. helmikuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa.

Kumppaneille järjestetyssä tapahtumassa on myös vahvistettu Galaxy S20 -malliston nimeäminen. Mallisto tulee koostumaan kolmesta puhelimesta, jotka ovat huhuissakin usein mainitut Galaxy S20, Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra. Puhelimissa on kerrottu lisäksi olevan tuki 8K-videokuvaukselle sekä 100 kertaiselle zoomaukselle.

Lähde: Ajunews.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung