OnePlusYleinen

Nyt räjähti todistetusti myös toinen OnePlus Nord 2! Tältä puhelin näytti räjähdyksen jälkeen

Räjähtänyt OnePlus Nord 2. / Kuva: Gaurav Gulati

OnePlus Nord 2 on kiinalaisen Oppon tytärbrändin yksi uusimmista älypuhelimista, jonka kysyntä on nähtävästi ollut varsin vahvaa. OnePlussalla näyttää kuitenkin olevan ongelmia puhelimen turvallisuuden kanssa, sillä nyt Intiassa on raportoitu jo todistetusti toinen tapaus, jossa Nord 2 -puhelin on räjähtänyt.

Aikaisemmin jo elokuussa yksi uutuuspuhelimen omistaja julkaisi Twitterissä kuvia ja kertoi OnePlus Nord 2:n räjähtäneen ilman mitään ulkoista syytä. Tämän jälkeen nettiin levisi toinen raportti mahdollisesta räjähtämisestä ilman todisteita, mutta kyseessä oli OnePlussan mukaan huijaus. Tällä viikolla Twitterissä on jälleen raportoitu uudesta tapauksesta, jossa OnePlus Nord 2 on räjähtänyt ilman mitään syytä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Twitter-käyttäjä Gaurav Gulati on julkaissut Twitterissä kuvia, joista selviää kyseessä olevan todellakin OnePlus Nord 2, ja puhelimen akku on nähtävästi räjähtänyt. Puhelimesta on irronnut kokonaan lasinen takakuori ja se on myös osittain palanut. Puhelimen sisältä nähdään kahteen osaan jaetun akun räjähtäneen ja se on tuhonnut koko puhelimen käyttökelvottomaksi.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mikä on puhelimen räjähdyksen syynä, mutta OnePlus nähtävästi selvittää asiaa parasta aikaa. Aikaisemman tapauksen kohdalla OnePlus totesi sisäisen tutkimuksen jälkeen kyseessä olleen yksittäinen tapaus, johon liittyy ulkoisia tekijöitä, eikä se johtunut mistään valmistus- tai tuoteongelmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä kahden räjähtäneen OnePlus Nord 2 -puhelimen jälkeen on vaikea sanoa, onko kyseessä suurempikin ongelma OnePlussan uutuuspuhelimissa. Nykyisellään tilanne näyttää jo hieman huolestuttavalta, mutta nähtävästi kaikki räjähdystapaukset ovat toistaiseksi tapahtuneet Intian markkinoilla. Tulemme seuraamaan tilannetta, ja jos OnePlus päättää kertoa tilanteesta enemmän, niin päivitämme uutista.

Lähde: Twitter (Gaurav Gulati)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus