OnePlusYleinen

Nyt se on varmaa: OnePlus Nord julkaistaan 21. heinäkuuta

OnePlus on jo muutaman viikon vihjaillut tulevasta OnePlus Nord -älypuhelimesta, joka kääntää uuden luvun yhtiön historiassa. Kyseessä tulee nimittäin olemaan yhtiön ensimmäinen keskihintaluokkaan sijoittuva 5G-älypuhelin, joka tuodaan myyntiin Intiassa sekä Euroopassa. Tänään OnePlus on vahvistanut, että puhelin julkaistaan 21. heinäkuuta.

OnePlus on haastanut alan normeja jo aikaisemmin pitäessään OnePlus 2 -laitteen tuotelanseerauksen kokonaan virtuaalitodellisuudessa. Nyt, viisi vuotta myöhemmin yritys jatkaa samaa tyyliä julkistamalla OnePlus Nordin lisätyn todellisuuden -älypuhelinlanseerauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus-brändi on rakennettu sen maailmanlaajuisen yhteisön vankkumattomalle tuelle. OnePlus on omistautunut tarjoamaan käyttäjilleen merkityksellisiä, jännittäviä ja virkistäviä kokemuksia. Tämä uusi formaatti mahdollistaa Nordin paljastuksen ennennäkemättömällä tavalla. AR-teknologian ansiosta käyttäjät voivat kokea tuotteen heidän kotiensa turvissa ilman jonoja ja ihmismassoja.

”OnePlus Nord kuvastaa uutta alkua OnePlussalle, tarjoten meille mahdollisuuden jakaa teknologiaamme suuremman yleisön kanssa ympäri maailmaa.” kertoo Paul Yu, Head of OnePlus Nord. ”Tätä lanseerausta varten haluamme jokaisen vain istuvan alas, rentoutuvan ja kokevan uuden puhelimemme ensimmäistä kertaa juuri siinä heidän olohuoneensa mukavuudessa. Me koemme, että Nordin esittely henkilökohtaisemmalla ja läheisemmällä tavalla kuvastaa täydellisesti haluamme tehdä OnePlus-kokemuksesta tavoitettavampi käyttäjille.”

OnePlus Nord AR-lanseeraustapahtuma tullaan kokemaan OnePlus Nord AR App -sovelluksen kautta, joka on saatavilla Google Play Storessa ja Apple App Storessa. Lanseeraustapahtuma alkaa 21.heinäkuuta 2020 kello 17.00 Suomen aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Todella kiinnostavaa… Not.

    1. Jaksoit kuitenkin kommentoida.

  2. Tietty.

  3. Tulee kyllä väistämättä mieleen ne ”Potemkinin kulissit” tuosta OnePlus Nordin mainostus-markkinointi-hypetyksestä.

    Vaikuttaa vähän siltä että OnePlus on supistanut/lopettanut suosituksi tulleen, vain reilun puolen vuoden takaisen, vuoden puhelimen OnePlus 7T:n valmistusta, jotta saisi noita takapakki-heikompia 8/Nord-”uutuuksia” myytyä. OnePlus 7T:hän on ollut myynnissä alle 500 euron hintaan ja siinä on paljon tehokkaampi Snapdragon 855+ suoritin, eli roimasti enempi tehoja kamera- ja videotoimintaan, pelaamiseen ja tehosovellusten käyttöön, kuin Snapdragon 765G:ssä. Sekä optisen zoomin telekamerakin.

    OnePlus Nordin ominaisuudet vaikuttavat vihjailu/vuototietojen perusteella olevan aikalailla samaa luokkaa kuin 389 eurolla myynnissä olevassa Xiaomi Mi 10 Lite :ssä, jossa on sama suoritin, liki samanlaiset takakamerat ja vain etukamerassa vähemmän pikseleitä. Mutta varusteluero ei ole ainakaan 100 euron luokkaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus