SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Virtuaalinen Unpacked 2020 -tilaisuus järjestetään 5. elokuuta – odotuksissa Galaxy Note20 -puhelimet

Samsung on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee järjestämään virtuaalisen Unpacked 2020 -julkaisutapahtuman 5. elokuuta. Jo aikaisemmin huhuissa oli maininta kyseisestä päivämäärästä, joka on nyt vahvistunut. Tilaisuus järjestetään tällä kertaa täysin virtuaalisesti, joka johtunee ilmiselvästi maailmanlaajuisesta koronavirustilanteesta.

Unpacked 2020 -tapahtuma järjestetään siis 5. elokuuta 2020 kello 17 Suomen aikaa. Tilaisuus on nähtävillä suorana Samsungin omien sivujen kautta. Odotuksien mukaan Samsungin voidaan olettaa julkaisevan Galaxy Note20 -malliston älypuhelimet, jotka ovat yhtiön tuoreimmat huippuluokan älypuhelimet. Kutsuvideolla Samsung myös vihjailee suoraan Galaxy Note -mallistoon, sillä videolla nähdään S Pen -kynä. Lisäksi videolla on viittaus tulevaan väriversioon, joka on pronssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin Samsung paljasti Galaxy Note20 Ultran kuvat yhtiön omilla sivuilla. Lisäksi viime aikoina on kuultu jonkin verran tietoja taittuvanäyttöisistä Galaxy Z Flip 5G– ja Galaxy Z Fold 2 -puhelimista, joiden julkaisua odotetaan myös. Samsung saattaa tulla julkaisemaan lisäksi heinäkuun aikana uudet Galaxy Watch 3 -älykellot sekä Galaxy Tab S7 -tabletit ilman suurempia tilaisuuksia.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung