NokiaYleinen

Nyt tuli Nokia-jytky! Suunnitteilla paluu televisiomarkkinoille

Näyttääkö tuleva Nokia-älytelevisio mahdollisesti tältä?

Suomalainen Nokia-brändi on palaamassa televisiomarkkinoille, sillä intialainen Flipkart on ilmoittanut yhteistyöstään Nokian kanssa tuodakseen Nokia-merkkiset älytelevisiot myyntiin ympäri Intiaa. Nokia-televisiot eivät ole mikään uusi asia, sillä 90-luvulla Nokia valmisti myöskin omia televisioitaan, mutta luopui niistä matkapuhelimien suosion noustessa.

Flipkart on kertonut, että Nokia-merkkisissä älytelevisioissa tullaan näkemään erinomainen äänenlaatu, jonka toteuttaa JBL. Erityisesti JBL by HARMAN on tunnettu korkealaatuisista äänilaitteista ja nyt tekniikkaa tuodaan myös Nokia-televisioihin. Toistaiseksi Nokia-merkkisten älytelevisioiden teknisistä ominaisuuksista ei valitettavasti ole mitään tietoa, eikä ole myöskään varmaa koska ensimmäinen televisio tulee näkemään päivänvalon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme iloisia siitä, että Intian johtava verkkokauppayritys Flipkart tuo ensimmäiset Nokia-merkkiset älytelevisiot Intian markkinoille. Tämä päivä merkitsee uutta innostavaa lukua Nokia-brändille, uudessa tuotekategoriassa. Ja mikä olisi parempi paikka aloitta kuin Intia, jossa meidän brändimme on luotettu laadusta, suunnittelusta ja luotettavuudesta. Flipkartin käsitys intialaisten kuluttajien tarpeista ja käyttäytymisestä auttaa tekemään Nokia-merkkisistä älytelevisioista saavutettavia ja edullisia monille”, kertoi Nokian brändikumppanuuksista vastaava johtaja Vipul Mehrotra.

Flipkart vastaa Nokia-merkkisten älytelevisioiden valmistamisesta ja myymisestä Intiassa. Samalla yritys on kertonut luovansa tuhansia uusia työpaikkoja. Flipkartilla on oikeus käyttää Nokia-brändiä vain älytelevisioissa Intian markkinoilla, kuten Flipkartilla on oikeus muun muassa Motorolan älytelevisioiden valmistamiseen.

Uudet älytelevisiot eivät siis liity brändin ohella millään muulla tavalla Nokiaan tai edes Nokia-älypuhelimista tunnettuun suomalaiseen HMD Globaliin. Vuonna 2016 Nokia lisensoi HMD Globalille oikeuden brändiinsä puhelimissa sekä tableteissa.

Lähde: Flipkartin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia