HonorYleinen

Honor 20S julkaistaan pian – Täysin identtinen puhelin Huawei P30 Liten kanssa

Kiinalaisen Huawein tytärbrändi Honor on aikeissaan julkaista uuden Honor 20S -puhelimen Euroopassa ja erityisesti Venäjällä. Kyseessä on kuitenkin täysin identtinen puhelin kuin jo Euroopassa myynnissä oleva Huawei P30 Lite, joten Huawei tulee jatkamaan tuttua strategiaansa olla tuomatta myyntiin Euroopassa laitteita, joissa ei ole Googlen palveluita.

Huawei on viime kuukausina tunnettu vahvasti vanhojen älypuhelimiensa uudelleenbrändäyksestä ja Honor-puhelimia tuodaan Huawei-merkin alla myyntiin ja toisinpäin. Nyt Honor 20S on seuraava puhelin tässä strategiassa, eikä kyseessä ole millään tasolla sama laite kuin Kiinassa julkaistu samanniminen älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska Honor 20S tulee olemaan sama laite kuin Huawei P30 Lite, niin myöskään mitään eroavaisuuksia tekniikassa ei odoteta olevan. Näyttö tulee olemaan kooltaan 6,15 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Näytöstä löytyy myöskin lovi, johon etukamera on upotettu. Tehoista on vastaamassa Huawein tuttu Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua. Todennäköisesti kamerapuolella toteutus on edelleen samanlainen kuin Huawei P30 Litessä. Pääkamerana toimii 48 megapikselin anturi, kun kaksi muuta ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin syvyysterävyyskamera.

Honor 20S -puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan pian Venäjällä, mutta Honor ei ole toistaiseksi vahvistanut uuden puhelimen julkaisua.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor