SamsungYleinen

Nyt vuorostaan Samsung Galaxy Z Flip 3 joutui tuttuun kuritustestiin – näin se kestää tulta, hiekkaa, naarmutusta ja taivutusta

Mielenkiintoisista kuritustestivideoistaan tunnettu tubettaja JerryRigEverything on laittanut tällä kertaa Samsungin uuden hittipuhelimen, Galaxy Z Flip 3:n tuttuun testiinsä. Jo elokuussa nähtiin video, jossa Galaxy Z Fold 3 -puhelimelle tehtiin erilaisia kestävyystestejä, ja nyt nämä samat testit on tehty edullisemmalle taittuvanäyttöiselle puhelimelle.

Uudella videolla Galaxy Z Flip 3 -puhelinta taivutetaan, naarmutetaan ja poltetaan. Aluksi videolla testaan ulkonäytön lasin naarmunkestävyyttä, jonka jälkeen testataan taittuvan näytön naarmuuntumista. Sisäpuolen näyttö naarmuuntuu odotetulla tavalla ja jopa kynnellä on mahdollista saada näyttöön helposti jälkiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi videolla tarkistetaan Samsungin kestävimmän Armor-alumiinin kestävyys ja videolla nähdään ainakin violetin väriversion maalipinnan lähtevän naarmuttamalla helposti pois. Saranassa oleva Samsung-logo on jälleen valmistettu muoviosista, jotka lähtevät pois, jos oikein yrittää.

Videolla nähdään myöskin ulkopuolen näytön polttamistesti ja pieni OLED-paneeli alkaa muuttamaan väriään vasta 25 sekunnin polttamisen jälkeen. Videolla poltetaan myös sisäpuolen näyttöpaneelia. Taittuvaa näyttöä polttamalla muovipintaan tuli esille keltaiset palaneet kohdat, jotka eivät lähteneet pois ja muovipinta myös hieman suli.

Videolla koitetaan toivuttaa Galaxy Z Flip 3 -puhelinta väärään suuntaan, mutta ainakin sarana tuntui kestävän, vaikka puhelin hieman taipuikin. Lisäksi videolla laitetaan hiekkaa laitteen pinnoille ja saranaan, mutta nähtävästi Galaxy Z Flip 3:n rakanteen sisälle ei mennyt suuremmin likaa tai hiekanmurusia. Sarana pysyi edelleen hiljaisena, eikä hiekka hajoittanut puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on tehnyt myös Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta erittäin kestävän, sillä se läpäisi JerryRigEverythingin kestävyystestin. Videon voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung