SamsungYleinen

Tubettaja laittoi Samsung Galaxy Z Fold 3 -puhelimen tuttuun kuritustestiin – näin puhelin kestää taivutusta, hiekkaa, naarmutusta ja tulta

Tunnettu tubettaja JerryRigEverything on laittanut Samsungin uunituoreen taittuvanäyttöisen Galaxy Z Fold 3 -puhelimen tuttuun kuritustestiin, jossa puhelimelle tehdään äärimmäisiä testejä. Puhelinta esimerkiksi taivutetaan, naarmutetaan ja poltetaan. Videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Videolla nähdään muun muassa kuinka Galaxy Z Fold 3 -puhelimen lasipinnat ja taittuva näyttö kestävät naarmutusta. Lasipinnat ovat puhelimessa Gorilla Glass Victus -versiota, joten ne kestävät hyvin naarmutusta, mutta muovinen taittuva näyttö naarmuuntuu erittäin herkästi. Lisäksi videolla nähdään, että kynnellä saadaan edelleen selviä painaumia taittuvaan näyttöön aikaiseksi. Lisäksi esillä on uusittu S Pen, joka ei näytä tuottavan kovaakaan painamalla naarmuja näyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoisena yksityiskohtana puhelimen saranassa olevan Samsung-logon kirjaimet saa helposti pois, joten Samsung ei ole vaihtanut toteutusta verrattuna aikaisempiin sukupolviin. Videolla nähdään Galaxy Z Fold 3 -puhelimen näytölle laitettavan kourallinen hiekkaa ja puhelinta taivutellaan sen jälkeen. Nähtävästi hiekkaa ei päässyt laitteen saranan sisälle, sillä puhelin taipui normaalisti, eikä hiekka vaurioittanut myöskään näyttöä.

Taittuvaa näyttöä polttamalla muovipintaan tuli esille keltaiset palaneet kohdat, jotka eivät lähteneet pois. Samsung oli videon perusteella onnistunut suunnittelemaan Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta erittäin kestävän, sillä se ei edes hajonnut taivuteltaessa. Laite ei antanut suuremmin periksi saranaa väännettäessä väärään suuntaan. Kokonaisuudessaan puhelin läpäisi JerryRigEverything-kanavan kuritustestin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube (JerryRigEverything)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung