XiaomiYleinen

Oho, jopas on tehokas! Xiaomi esitteli 100 watin langattoman laturin, josta tuskin saa kaikkea hyötyä irti

Xiaomi on tunnettu nopeista pikalatauksistaan puhelimissa niin langallisesti kuin langattomasti. Aikaisemmin keväällä Xiaomi esitteli erittäin tehokkaan 80 watin langattoman latausalusta älypuhelimille, mutta nyt yhtiö on esitellyt vieläkin tehokkaamman 100 watin langattoman laturin.

Uusi 100 watin langaton laturi on muotoilultaan samanlainen kuin aikaisempi 80 watin laturi, eli se koostuu kahdesta kolmiosta, jotka muodostavat telakkamaisen rakenteen. Laturi on tällä kertaa valkoisen sijasta musta. Laturissa on sisäänrakennettu jäähdytysjärjestelmä, jonka avulla ladattava laite pysyy viileänä latauksen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laturiin on saatu myös kaksi käämiä, jotka mahdollistavat muun muassa puhelimen lataamisen pysty- tai vaakasuunnassa. Uudella latausalustalla voidaan ladata tehokkaasti myös muita Qi-standardiin perustuvia laitteita, joten se toimii myös muidenkin laitteiden kanssa.

Xiaomin mukaan latausalusta lataa Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimen 4500 milliampeeritunnin akun tyhjästä täyteen 28 minuutissa, mutta puhelimessa latausteho rajoittuu 50 wattiin. Toistaiseksi Xiaomilla ei ole yhtään puhelinta, jotka tukisivat latausalustan tarjoamaa 100 watin tehoa. Xiaomi Mi 11 -sarjan puhelimissa nähtiin tuki korkeintaan 67 watin tehoiselle langattomalle lataukselle.

Xiaomi on julkaissut latausalustan vasta kotimarkkinoillaan Kiinassa, jossa se tulee saataville 16. elokuuta 599 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinta olisi noin 79 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Xiaomi (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi