MicrosoftNokia

Olisitko uskonut? Markkinoille piti tulla myös Microsoft-peruspuhelimia

Microsoft-puhelinMicrosoft kertoi tällä viikolla myyvänsä Nokialta ostamansa peruspuhelinliiketoiminnan Kiinaan. Microsoft sai kaupan yhteydessä luvan käyttää Nokian tavaramerkkiä peruspuhelimissa kymmenen seuraavan vuoden ajan. Microsoft julkaisi parin vuoden aikana useita ”Nokian” peruspuhelimia, mutta uusimpien tietojen perusteella Microsoft olisi lähiaikoina julkaissut Microsoft-peruspuhelimia, jollei liiketoimintaa olisi myyty Kiinaan.

RM-1182-tyyppikoodilla Microsoftin sisällä kulkeneen puhelinmallin huhuttiin pitkään olevan uusi keskihintaluokan Lumia-puhelin, mutta nyt uudet vuodetut kuvat vahvistavat, että kyseessä on toistaiseksi julkistamaton Microsoftin brändillä varusteltu peruspuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tämä RM-1182 -puhelin julkistettaisiin, olisi se mielenkiintoinen ja yllättävä siirto Microsoftilta, sillä Microsoft-puhelimet eivät ole olleet milloinkaan suuressa suosiossa, kun taas Nokian tavaramerkki nauttii edelleenkin suuresta suosiosta merkittävimmillä markkinoilla, joissa myydään peruspuhelimia.

Lähde: Baidu  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft