OnePlusYleinen

OnePlus 11 -puhelimesta tulossa uusi erikoisversio – valmistettu käsityönä ”ennennäkemättömistä materiaaleista”

OnePlussan Kiinan johtaja Li Jie on julkaissut Weibo-palvelussa tänään mielenkiintoisen vihjauksen, jossa brändin kerrotaan julkaisevan pian uuden erikoistuotteen. Kyseessä on vihjauksien mukaan uusi versio OnePlussan nykyisestä lippulaivapuhelimesta.

Kyseessä on uusi väriversio OnePlus 11 -puhelimesta. Vihjauksen mukaan uusi versio olisi valmistettu käsityönä ja siinä hyödynnetään ennennäkemättömiä materiaaleja. Tämän takia jokaisesta puhelimesta tulee ainutlaatuinen ja laadukas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihailukuvassa nähdään kyseessä olevan mahdollisesti jonkinlainen hiekan värinen versio. Toistaiseksi mitään muuta tarkempaa tietoa uudesta versiosta ei ole. Weibo-palvelusta tutun Digital Chat Station -vuotajan mukaan takakantta ei ole valmistettu lasista, mutta materiaali on hyvin yleistä jokapäiväisessä elämässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla myös Twitteristä tunnettu vuotaja SnoopyTech on jakanut kuvia OnePlus 11 -puhelimen julkaisematta jääneestä väristä. Väritykseltään laite näyttää juuri siltä, mitä OnePlus nyt vihjailee. Takapinnassa on jonkinlainen puukuviointi ja yleinen väritys on kultainen. Lisäksi Weibo-palvelussa on lähtenyt leviämään live-kuva, jossa nähdään vastaava laite luonnossa.

Todennäköisesti tarkempia tietoja mysteerisestä uudesta OnePlus 11 -puhelimen erikoisversiosta saadaan lähipäivinä.

Lähde: Weibo 1, 2, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus