XiaomiYleinen

Redmi Note 12 Turbo on ensimmäinen Snapdragon 7+ Gen 2 -puhelin – julkaisu luvassa 28. maaliskuuta

Redmi Note 12 Turbo

Qualcomm julkisti viime viikolla uuden Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka mukana tuodaan toistaiseksi parasta suorituskykyä keskihintaluokan puhelimille. Järjestelmäpiirin julkaisun aikaan ensimmäisien puhelimien luvattiin tulevan markkinoille maaliskuun aikana, ja nyt Xiaomi on vahvistanut tarkan julkaisupäivän omalle puhelimelleen.

Xiaomi on julkistamassa uuden Redmi Note 12 Turbo -puhelimen, joka tulee olemaan osa Redmi Note 12 -mallistoa. Puhelin tullaan esittelemään Kiinan markkinoilla 28. maaliskuuta, eli viikon päästä. Xiaomin mukaan uutuuspuhelin tulee olemaan ”enemmän kuin pro”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen kohokohta tulee olemaan suorituskyky, jonka pitäisi olla Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiirin ansiosta lähes huipputasoa. Xiaomi on julkaissut puhelimesta myös ensimmäisiä kuvia kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Kuvien perusteella Redmi Note 12 Turbo tulee saamaan melko perinteikkään muotoilun. Puhelimessa on tasakylkinen muovirunko, mutta takapinta on todennäköisesti lasia. Takapinnassa on jäämäinen viimeistely, joka tuo hieman ilmettä. Takaosassa nähdään kolme kameraa ja LED-salama. Pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 12 Turbon alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku. Yläreunassa on infrapunalähetin, mikrofoni, kaiutinritilä sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Todennäköisesti sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen.

Tarkemmat tiedot Redmi Note 12 Turbo -puhelimesta tullaan saamaan varmasti viimeistään julkaisun aikaan. Huhujen mukaan Xiaomi voisi julkistaa saman laitteen globaaleille markkinoille POCO F5 -mallinimellä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi