AndroidOnePlus

OnePlus 2 varaaminen on nyt mahdollista. Julkaistaan virallisesti huomenna

Huomenna julkaistaan vuoden odotetuin älypuhelin uutuus, nimittäin OnePlus 2. OnePlus teki selväksi, että halpa huippupuhelin kiinnostaa markkinoilla ja nyt on luvassa jo toinen vastaavanlainen huippupuhelin. (Suomessa julkistus tapahtuu tiistain puolella) OnePlus odotti julkistaessaan OnePlus One puhelimensa myyvänsä muutamia kymmeniätuhansia puhelimia, mutta todellisuudessa puhelimia meni kaupaksi reilusti enemmän, jopa 1,5 miljoonaa kappaletta.

Yhtiö on nyt avannut myös uuden puhelimen varauslistan, jossa pääsee jonottamaan omaa kutsua, jolla voi ostaa yhden OnePlus 2-puhelimen. Pääset varaamaan puhelimen itsellesi OnePlussan omien verkkosivujen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syntyessään jokainen OnePlus 2 saa mukaansa kutsun, jonka tehtävä on auttaa löytämään sille koti. Toisen lippulaivatuotteen lanseeraamiseen voimakkaasti kasvaneelle yhteisölle liittyy aivan uudenlaisia haasteita, ja kutsujen avulla voimme hallita niitä. Olemme tehneet lupauksen, josta pidämme kiinni myös vastaisuudessa: me sitoudumme tuottamaan upeita tuotteita ja palveluja jokaiselle OnePlus-käyttäjälle. Parhaan OnePlus-kokemuksen varmistamiseksi ja riskien välttämiseksi lanseeraamme OnePlus 2:n kutsujen avulla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android