AndroidSamsungYleinen

Julkaiseeko Samsung pian Galaxy S6 edge+ ja Galaxy S6 Mini-mallit?

Samsungilta on jo jonkin aikaa huhuttu suurempaa versiota yhtiön tämän hetkisestä Galaxy S6 edge huippupuhelimesta. Nettiin on viime päivinä valunut reilusti kuvia, joissa väitetaan olevan Galaxy S6 edge+. Galaxy S6 edge+ olisi luonnollisesti nimensä mukaisesti huomattavasti suurempi kuin alkuperäinen Galaxy S6 edge-malli. Samsung on julkaissut yleensä myös pienemmän version huippupuhelimestaa, mutta ainakaan toistaiseksi sellaista ei ole julkaistu Galaxy S6-mallista, eikä sellaista huhujen mukaan kannattanut odottaakaan, mutta verkossa leviää kuvia, joissa väitetään olevan Galaxy S6 mini.

Samsung Galaxy S6 edge+ huhutut ominaisuudet ja kuvat

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S6 edge+ versiosta tiedetään jo varsin paljon, sillä siinä odotetaan olevan 5,7-tuuman näyttö sekä puhelimen sisällä hyrräisi Samsungin oma Exynos 7420-järjestelmäpiiri. Laitteessa odotetaan olevan myös 4GB-RAM-muistia sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

 

Samsung Galaxy S6 Mini huhutut ominaisuudet ja kuvat

Galaxy S6 mini puhelimesta ei tiedetä vielä kauheasti, mutta huhuissa kerrotaan laitteen hyrräävän Snapdragon 808-järjestelmäpiirin avulla. Puhelimeen odotetaan myös 4,6 tai 4,7-tuuman HD-tasoista kosketusnäyttöä. Puhelimen kamerana odotetaan toimivan kohtuullisen suurelta kuulostava 15 megapikselin kamera.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin uskotaan julkaisevan Galaxy S6 edge+ ja Galaxy S6 mini-puhelimet myöhemmin tänä vuonna, mutta mitään virallisia tietoja puhelimista ei siis vielä ole ja kaikki yllä mainitut ominaisuudet ovat vasta huhuja sekä voi olla myös, ettei puhelimet tule ikinä näkemään päivänvaloa.

 

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android