AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 3 ei enää saatavilla – syynä huomenna julkaistava uusi OnePlus 3T

oneplus-3t-1Kiinalainen OnePlus paljasti viime viikolla, että yhtiöltä on tulossa uusi huippupuhelin 15. marraskuuta, joka on jo huomenna. Uuden puhelimen on huhuttu kantavan nimeä OnePlus 3T. Kyseessä ei ole kovinkaan suuri päivitys kesällä julkaistuun OnePlus 3 -malliin ja uudistukset ovat jäämässä todennäköisesti vain sisäisiin parannuksiin.

Uutuuspuhelin tullaan siis julkaisemaan huomenna ja samoin myös OnePlus on ottanut myynnistä pois alkuperäisen OnePlus 3:n. Tämä johtunee siis huomenna julkaistavasta uudesta puhelimesta. Tässä vaiheessa ei ole tietoa siitä, että aikooko OnePlus pitää vanhan puhelimen valikoimassaan, vai korvaako OnePlus 3T sen kokonaan.

OnePlus 3T:n odotetaan perustuvan 5.5 tuuman Full HD-tasoiseen AMOLED-näyttöön, joka on samanlainen, kuin puhelimen edeltäjässä. Aikaisemmin huhuttiin, että OnePlus 3:n tuotanto olisi pysäytetty AMOLED-näyttöjen heikon saatavuuden takia. Yhtiön toimitusjohtaja kuitenkin kumosi väitteen ja vakuutti OnePlussan käyttävän tulevissakin puhelimissa AMOLED-näyttöjä. OnePlus 3T -puhelimesta odotetaan 64 ja 128 gigatavun sisäisillä tallennustiloilla varusteltuja versioita, sekä RAM-muistia pitäisi olla totutusti huimat 6 gigatavua tai jopa 8 gigatavua. Suurin ero OnePlus 3:n ja OnePlus 3T:n välillä on päivitys järjestelmäpiiriin, joka nyt vaihtuu tehokkaampaan Snapdragon 821 -versioon. Uuden puhelimen odotetaan olevan 80 dollaria edeltäjäänsä kalliimpi.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android