AndroidHuaweiYleinen

Kaarevanäyttöinen Huawei Mate 9 Pro julkaistiin Kiinassa

huawei-mate9-pro-2

Mate 9 Pro

Huawei julkaisi aikaisemmin tässä kuussa uuden Mate 9:n ja PORSCHE DESIGN Mate 9 -erikoisversion, jotka ovat tulossa myyntiin Euroopassa. Huhuissa pyöri myös Huawei Mate 9 Pro, josta piti löytyä kaareva näyttö, mutta se ei nähnyt vielä päivänvaloa Euroopassa. Tänään Huawein on järjestänyt kotimarkkinoillaan Kiinassa Mate 9 -lanseeraustilaisuuden, jossa on esitelty myös Mate 9 Pro. Tämä tarkoittanee siis, että Euroopassa tuskin tullaan näkemään kaarevanäyttöistä Mate 9 Pro -mallia.

Teknisesti Mate 9 Pro on täysin sama laite, kuin PORSCHE DESIGN Mate 9 -erikoisversio. Näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on QHD-tasoinen. Laitteesta löytyy kaksi eri versiota, joista toisesta löytyy 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toisesta versiosta löytyy 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hintaa näillä versioilla on 4699 juania (630€) ja 5299 juania (710€).

Suomessa uuden Mate 9 -puhelimen kohtalo on vielä avoin, mutta luultavasti ensi viikolla asiaan on tulossa tarkennusta. Voit lukea uusista Mate-puhelimista lisää aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android