AndroidOnePlus

OnePlus 3 ja OnePlus 3T saivat jo toisen Android 7.0 -päivityksen (OxygenOS 4.0.1)

OnePlus julkaisi viime vuoden viimeisillä tunneilla Android 7.0 Nougat -päivityksen yhtiön OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimille. Nyt OnePlus on lähtenyt vauhdilla korjaamaan päivityksen ongelmia ja puutteita, sillä puhelimet ovat saaneet jo seuravaan päivityksen. OnePlussan oma käyttöliittymä kantaa nimeä OxygenOS. Viime vuonna jakoon saapunut päivitys oli versioltaan OxygenOS 4.0 ja nyt julkaistu korjauspäivitys on versioltaan OxygenOS 4.0.1.

Kyseessä ei ole kovinkaan suuri päivitys, koska kokoa sillä on 38 megatavua, vertailun vuoksi muun muassa viime vuonna ladattavaksi tulleella Android 7.0 Nougat -päivityksellä kokoa oli 919 megatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OxygenOS 4.0.1 -päivitys on siis vain pieni korjauspäivitys, joka parantaa muun muassa järjestelmän vakautta. Tarkemmin päivitykseen voi tutustua OnePlussan viralliselta foorumilta.

Uusi OxygenOS 4.0.1 tulee saataville vaiheittain OTA-päivityksenä (over-the-air) OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimille. OnePlussan mukaan päivitys tavoittaa vain pienen osan käyttäjistä nyt ja sen laajempi saatavuus alkaa muutaman päivän sisällä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android