AndroidOnePlus

OnePlus 3 julkaisupäivä vahvistui – myyntiin seuraavana päivänä

oneplus-3-release-date-01OnePlus julkaisi viime vuonna kaksi älypuhelinta, joista toinen edusti lippulaivamallia. Tänä vuonna yhtiö ei toistaiseksi ole julkaissut uusia puhelimia, mutta tähän tulossa muutos jo tässä kuussa.

OnePlus on vahvistanut, että OnePlus 3 tullaan julkaisemaan 15.6.2016 Kiinassa. Yhtiö paljasti samalla, että uutuuslaite tulee seuraavana päivänä myyntiin, eli 16.6.2016. Puhelin julkaistaan virtuaalitodellisuudessa, jonka yhtiö kertoi jo aiemmin. OnePlus toi saataville myös VR Loop-lasit, joita jaettiin ilmaiseksi 30 000 ensimmäiselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 3 -puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki useiden erilaisten vuotojen ansiosta. Laite perustuu 5.5-tuuman FullHD-tasoiseen kosketusnäyttöön ja puhelimen sisällä hyrrää uusin kahdeksanytiminen Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia mallista riippuen. OnePlus 3 tulee saamaan 8 ja 16 megapikselin suuruiset kamerat ja puhelimen akunkestosta uskotaan huolehtivan 3000 milliampeeritunnin suuruinen akku.

OnePlus on julkaissut videon sivuillansa, jossa eri maista kotoisin olevat lapset kertovat puhelimesta. Videolla esittäytyy myös suomalainen lapsi.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android