ASUSYleinen

ASUS julkisti kolme uutta ZenFone 3 mallia

ASUS julkisti kolme uutta ZenFone 3-mallia, eilen Computex tapahtumassa Taipeissa. Jokainen näistä kolmesta mallista on suunnattu eri hintaluokkaan. Keskiluokkaan suunnattu malli on normaalli ZenFone 3. Kalliimpaan luokkaan on suunnattu ZenFone 3 Deluxe, joka omaa myös huippuluokan tekniset tiedot. ZenFone 3 Ultra omaa taas todella suuren 6.8-tuuman näytön.

Normaali ZenFone 3:ssa on lasinen takaosa ja alumiiniset sivut. ZenFone 3 Deluxe on taas valmistettu täysin alumiinista ja sen takaosa on hieman pyöristetty. ZenFone 3 Ultra on myös valmistettu alumiinista, mutta sen takaosa on täysin tasainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZenFone 3 sisällä hyrrää Qualcommin kuusi-ytiminen Snapdragon 625 ja mukana on 4GB RAM muistia. ZenFone 3 Ultrassa on Snapdragon 652 ja 4GB RAM muistia. ZenFone 3 Deluxe on taas pakattua täyteen huippuluokan Snapdragon 820 järjestelmäpiirillä ja hulppealla 6GB RAM muistilla.

Kaikkien ZenFone 3 mallien näytöt ovat 1080p. ZenFone 3:ssa ja ZenFone 3 Deluxessa on 5.5 -ja 5.7-tuuman näytöt ja ZenFone 3 Ultrassa on 6.8-tuuman näyttö. Akkuna ZenFone 3 Ultrassa on 4,800mAh ja pienimissä 3,000mAh.

Kamerana ZenFone 3:ssa toimii Sonyn valmistama 16MP sensori, kun taas paremmissa versioissa on 23MP versiot.

Vielä ei ole tiedossa milloin puhelimet tulevat myyntiin Suomessa ja myös hinnat ovat vielä pimennossa.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:ASUS