AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 3 -puhelimien viimeinen suuri päivitys on Android O

OnePlus on kertonut omalla foorumillaan uusia tietoja OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimien päivityssuunnitelmista. OnePlus vahvistaa muun muassa, että puhelimet tulevat saamaan OnePlus 5:sta tutun ohjelmistoversion tulevina kuukausina sekä pian julkaistava Android O jäänee viimeiseksi suureksi päivitykseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5 -puhelimen julkaisun aikoihin laitteessa oli OxygenOS 4.5 -versio, joka on tulossa lähiaikoina myös OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimille. Päivitys on tulossa kahdessa osassa, ensiksi OnePlus kertoo julkaisevansa jo pian puhelimille elokuun tietoturvapäivityksen, jonka jälkeen 1-2 kuukauden aikana OxygenOS 4.5 -versio tulee yleiseen jakoon OTA-päivityksenä. OnePlus 3 -puhelimet eivät kuitenkaan tule saamaan OnePlus 5:stä tuttuja ominaisuuksia, mukaan lukien lukutilaa. Kyseistä ominaisuutta ei voida tuoda laitteistoeron takia. OnePlus 5:ssä on muun mussa RGB-anturi, jota ei löydy aikaisemmista puhelimista.

Foorumilla vahvistetaan myös, että Android O tulee olemaan viimeinen Android-versiopäivitys, joka tulee tarjolle OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimille. Puhelimet tulevat kuitenkin saamaan edelleen tietoturvapäivityksiä.

Lähde: OnePlus 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android