AndroidLenovoMotorola

Lehdistökuva vuoti – tässä on Motorola Moto X4

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on julkaissut tänä vuonna jo lukuisia älypuhelimia, eikä loppua ole näkyvissä. Nyt Android Authority -uutissivusto on saanut käsiinsä kuvan tulevasta Moto X4 -älypuhelimesta.

Moto X4 tulee saamaan huhun mukaan 5,2 tuuman Full HD -näytön sekä Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa odotetaan olevan 32 gigatavua. Lisäksi laitteessa on sormenjälkilukija näytön alapuolella. Puhelin tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat Super Black sekä Streling Blue. Moto X4:n mitoiksi kerrotaan 148,35 x 73,4 x 7,99 millimetriä ja painoksi 163 grammaa. Puhelimen sisuksiin on pakattu myös 3000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan hyödyntäen Motorolan TurboCharging -ominaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Lenovo tyytyy jälleen kaksoiskameraa, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta sekä 8 megapikselin ultra-wide-kamerasta. Kameran kaverina on myös kaksois-LED-salama. Etukameran kooksi on kerrottu 16 megapikseliä.

Android Authority osaa kertoa myös, että Moto X4 on IP68-standardin mukaisesti suojattu, eli laite on pölyn- ja vedenkestävä. Puhelimen julkaisupäivästä ei toistaiseksi ole mitään tietoa, mutta Moto X4 -puhelinta odotetaan kuitenkin julkaistavaksi jo pian.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android