AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5 myyty pitkälti loppuun – uusi puhelin luvassa jo pian?

OnePlus 5

OnePlus 5 esiteltiin kesäkuussa, mutta jo nyt huhut laitteen seuraajasta ovat alkaneet. Lisää vettä huhumyllyyn on laittanut myös OnePlus 5 -puhelimen varastojen loppuminen useissa maissa. Asiasta kertoo esimerkiksi PhoneArena -sivusto.

OnePlussan varastojen loppuminen voisi hyvinkin tarkoittaa, että tulossa olisi pian uusi puhelin. Viime vuonna yhtiö korvasi OnePlus 3 -puhelimen marraskuussa OnePlus 3T -mallilla, joka oli hieman edeltäjäänsä tehokkaampi. Jos OnePlus tulee jatkamaan tuttua päivitystahtiaan, niin voisi hyvinkin olla mahdollista, että vielä tänä vuonna luvassa voisi olla OnePlus 5T tai jopa OnePlus 6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlus 5 -puhelinta näyttää olevan edelleen saatavilla Elisan verkkokaupasta sekä OnePlussan omien verkkosivujen kautta. OnePlus on kuitenkin parin viikon aikana lopettanut kokonaan OnePlus 5:n Midnight Black -version myymisen. SuomiMobiili pyysi OnePlussalta Midnight Black -version myymisen loppumisesta kommenttia, mutta sellaista ei kuitenkaan saatu.

OnePlus on kiinalaisen BBK Electronicsin omistuksessa, joka omistaa myös brändit Oppo ja Vivo. OnePlus on tällä hetkellä ainoa BBK:n omistuksessa olevista brändeistä, joka ei ole julkaissut ohuilla näytön reunuksilla varusteltua älypuhelinta, jonka takia uusi puhelin voisi olla ajankohtainen.

Lähde: PhoneArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Täysi susi koko vehje jellynäyttöineen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android