AndroidHonorHuaweiYleinen

Honor 9 Premium myyntiin Suomessa tänään 529 euron hintaisena

Honor 9 Premium

Huawei on ilmoittanut tänään tuovansa saataville Honor 9 Premium -puhelimen Suomessa 529 euron suositushintaan. Kyseessä on täysin sama puhelin kuin aikaisemmin kesällä esitelty Honor 9, mutta nyt Premium-versiossa on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

”Honor on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista älypuhelinbrändeistä, ja nyt vastaammekin kuluttajien toiveisiin lanseeraammalla tehokkaamman version uudesta Honor 9 -mallista. Honor 9 erottuu edelleen kilpailijoistaan uniikilla muotoilulla, mutta nyt myös huikealla parannetulla suorituskyvyllä”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 9 Premiumissa on 5,15-tuumainen Full HD -näyttö ja sormenjälkitunnistin löytyy näytön alaosasta. Mitoiltaan puhelin on 147,3 mm korkea, 70,9 mm leveä ja 7,45 mm ohut. Painoa puhelimella on 155 g. Honor 9 Premium sisältää Dual SIM -ominaisuuden ja sen käyttöliittymänä toimii EMUI 5.1.-versio. Puhelimessa on 3200 mAh akku sekä älykäs virransäästöohjelma. Nopean pikalatausteknologian ansiosta akun saa ladattua 40 prosenttiin puolessa tunnissa. 20 MP Monochrome- ja 12 MP RGB -linsseillä varustettu kaksoiskamera auttaa tallentamaan kuvia tarkasti. Honor 9 Premium -puhelimessa on myös 2 x Hybrid Zoom, joka mahdollistaa kohteen zoomaamisen kauempaakin. Edessä on 8 MP:n etukamera. Videot tallentuvat 4K-resoluutiolla.

Honor 9 Premium on saatavilla hopean ja sinisen värisenä DNA:lta, Elisalta ja Telialta 529 euron hintaisena. Honor 9 lanseerattiin kesäkuussa Suomessa ensimmäisenä Euroopassa. Perusversio on saatavilla hopean, sinisen ja mustan värisenä markkinahintaan 449 euroa.

Lue SuomiMobiilin Honor 9 -arvostelu täältä.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android