AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5 sai uuden Soft Gold -värin – myyntiin rajallisena eränä

OnePlus 5:n uusi Soft Gold -väri

OnePlus on tänään esitellyt uuden Soft Gold -värivaihtoehdon yhtiön OnePlus 5 -puhelimelle. OnePlus 5 julkaistiin alun perin jo kesäkuussa kahdessa värissä, jotka ovat Slate Gray sekä Midnight Black. Nyt Soft Gold laajentaa puhelimen värivalikoimaa.

OnePlus 5:n uusi väri on ominaisuuksiltaan täysin sama kuin aikaisemmat tummat värit.  Puhelimessa on Qualcommin tuorein Snapdragon 835 -järjestelmäpiiristä, kaksoiskamera sekä 5,5 tuuman AMOLED-näyttö. OnePlus 5:ssä on valinnaisesti joko 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia (Soft Gold ja Slate Gray 6 Gt ja Midnight Black 8 Gt). Sisäistä tallennustilaa 6 gigatavun RAM-muistillisessa mallissa on 64 gigatavua ja 8 gigatavun RAM-muistillisessa versiossa on 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen kaksoiskamera koostuu kahdesta värillisestä sensorista. 16 megapikselin kamera on Sony IMX 398 -sensori ja 20 megapikselin toinen kamera on Sony IMX 350 -sensori. OnePlus 5:n muita ominaisuuksia ovat metallinen runko, 3300 milliampeeritunnin akku sekä USB-C- ja 3,5 mm kuulokeliittimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt uusi Soft Gold -väri on saatavilla rajallisena eränä OnePlussan omassa verkkokaupassa sekä Elisan kautta 499 euron hintaan.

Muista lukea myös SuomiMobiilin arvostelu OnePlus 5 -puhelimesta

Kaikki OnePlus 5:n värit

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android