AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Note8 ensimmäistä kertaa live-kuvissa

Samsungin uusi Galaxy Note8 tullaan julkaisemaan 23. elokuuta, mutta jo ennen julkaisua laitteesta tiedetään jo lähes kaikki yksityiskohdat. Tällä kertaa Galaxy Note8 komeilee ensimmäistä kertaa live-kuvissa, asiasta kertoo muun muassa GSMArena.

Nyt vuodetut kuvat eivät paljasta tässä vaiheessa enää juurikaan mitään uutta. Kuvissa näkyy Galaxy Note8 edestä, takaa ja sivulta sekä yhdessä kuvassa komeilee puhelimen S Pen -kynä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut aikaisemmin, että Galaxy Note8 tulee olemaan hyvin lähellä keväällä esiteltyjä Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimia. Myös Galaxy Note 8 on IP68-sertifioitu, joten laite kestää vettä. Puhelimessa tulee olemaan 6,3 tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2960 pikseliä. Näytön kuvasuhde on myös erikoinen 18,5:9, kuten Galaxy S8 -malleissa. Puhelimen fyysisiksi mitoiksi kerrotaan 162,5 x 74,6 x 8,5 millimetriä.

Teknisesti Galaxy Note8 on samanlainen kuin Galaxy S8 -puhelimet. Laitteessa on Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri, mutta Yhdysvalloissa Snapdragon 835 -piiri. Lisäksi puhelin tulee saamaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota tosin voidaan laajentaa microSD-muistikortin avulla. Kameroiden osalta Samsung ottaa harppauksen kohti muita valmistajia. Galaxy Note8:ssa on kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 12 megapikselin anturista. Kamerassa on 2x optinen zoomaus ja molemmissa linsseissä on optinen kuvanvakain. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä.

Lisäksi Galaxy Note8 -puhelimessa on 3300 milliampeeritunnin akku, joka tukee pikalatausta. Akkua voidaan ladata USB-C -portin tai langattoman latauksen kautta. Puhelin tulee tarjolle Midnight Black ja Maple Gold sekä Orchid Grey ja Deep Sea Blue -väreissä. Puhelimen hinnaksi odotetaan 999 euroa ja toimitusten odotetaan alkavan syyskuussa.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android