AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5T -puhelimesta tullaan mahdollisesti näkemään rajoitettu Star Wars -versio

OnePlus tulee esittelemään yhtiön tuoreimman OnePlus 5T -lippulaivapuhelimen alle 24 tunnin päästä ja odotukset laitteelle ovat kovat, vaikka useat vuodot ovat paljastaneet jo miltei kaiken. On kuitenkin mahdollista, että OnePlus 5T ei tule jäämään ainoaksi uutuudeksi, sillä OnePlus saattaa esitellä puhelimesta myös erillisen rajoitetusti saataville tulevan version.

XDA-sivulla on julkaistu artikkeli, jossa on tutkittu tarkasti OnePlus 5 -puhelimelle vuotanutta Oreo-päivitystä, jonka syövereistä on paljastunut viittauksia OnePlus 5T:n Star Wars -aiheiseen versioon. Vuotanut Oreo-päivitys paljasti teeman korostusvärin, jonka nimi oli “Star Wars” ja värikoodi oli #ffff2837. Vastaavaa väriä ei tällä hetkellä löydy OnePlussan teemojen korostusväreistä. Vahvistusta erilliselle Star Wars -versiolle antaa vielä OnePlussan omasta käynnistysohjelmasta löytynyt tiedosto, jonka nimi on ”customization_workspace_star_wars”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

XDA-sivulla paljastetaan myös, että Star Wars -versio tulee olemaan erillinen laite. Väite pohjautuu myös vuotaneen Oreo-päivityksen paljastamiin tietoihin. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään tietoa miltä OnePlus 5T:n erillinen Star Wars -versio tulee näyttämään, mutta XDA-sivulla paljastetut  tiedot antavat vahvaa esimakua siitä mitä on luvassa. Star Wars -versio ei olisi yllättävä veto OnePlussalta, sillä OnePlus 3T:stä nähtiin Colette-versio ja OnePlus 5:sta Castelbajac’n suunnittelema JCC+ -erikoispainos. Todennäköisesti OnePlus 5T:n Star Wars -versiota ei tarvitse odotella pitkään, sillä Star Wars The Last Jedi -elokuva julkaistaan jo kuukauden päästä. Jollei OnePlus vielä huomenna erikoisversiota julkaise, niin se tapahtunee lähempänä uuden Star Wars -elokuvan julkaisua.

Lähde: XDA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android